ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και… πλειστηριασμός!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και… πλειστηριασμός!

bet365

Δεν είναι τυχαίο, ούτε η πρώτη φορά που συμβαίνει. Σερβικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει μπει «σφήνα» στο παιχνίδι της απόκτησης του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που κοιτάει και ο ΠΑΟΚ…

Την Τετάρτη ο μάνατζερ του Σέρβου τερματοφύλακα της Ξάνθης, υποστήριξε με δηλώσεις του, ότι μιλάει με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, γύρω από το θέμα, που «παίζει» και στον σερβικό Τύπο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα σερβικών ΜΜΕ, από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει ένα ενδιαφέρον «αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μεταγραφή», όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα «alo.rs», που αναφέρει ότι «ο Ολυμπιακός είναι στη γωνία» από την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» ίσως κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα το καλοκαίρι.

Το ίδιο πάνω κάτω ρεπορτάζ υπάρχει και στην «mozzartsport.com», με τους Σέρβους να υποστηρίζουν ότι το κασέ του Ζίβκοβιτς είναι κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Μια χαρά πλειστηριασμό κάνει ο Ούρος Γιακόβλιεβιτς, ο μάνατζερ του γκολκίπερ της Ξάνθης...

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ένας παίκτης, όλως τυχαίως βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο ελληνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα