Φέργκιουσον: «Έτσι έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μαλντίνι»

Φέργκιουσον: «Έτσι έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μαλντίνι»

bet365

Ο Σερ Άλεξ Φέγκιουσον θυμήθηκε την εποχή που πήγε να πάρει τον Πάολο Μαλντίνι, αλλά και το λόγο που ποτέ δεν μετακόμισε ο Ιταλός αμυντικός από το Μιλάνο στο Μάντσεστερ.

Ο ένας έγραψε ιστορία με τη Μίλαν κι ο άλλος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο θρύλοι που δεν συνεργάστηκαν ποτέ λόγω της αγάπης και της αφοσίωσης της οικογένειας Μαλντίνι στους «ροσονέρι».

Ο Σκωτσέζος τεχνικός θυμήθηκε τις μέρες που προσπάθησε για το... μπαμ και την απόλυτα αρνητική στάση του πατέρα του Πάολο για να γίνει το deal.

Στο τελευταίο μεταξύ τους ματς η Γερμανία από 2:0 μπροστά στο 57' έχασε τελικά από την Αγγλία με 3:2! Αυτή τη φορά;

«Προσπάθησα να πάρω τον Μαλντίνι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όταν συνάντησα τον πατέρα του ήταν δεινός, πήρα ένα κούνημα του κεφαλιού του»

Είπε: "Ο παππούς μου είναι Μίλαν, ο πατέρας μου είναι Μίλαν, οι γιοι μου είναι Μίλαν. Ξέχασέ το"», τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του Τσέζαρε Μαλντίνι κόβοντας ουσιαστικά κάθε πιθανότητα να κάνει παίκτη του Φέργκιουσον τον Πάολο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα