Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1-1

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1-1

bet365

Στη ματσάρα της χρονιάς, Σίτι και Λίβερπουλ έχασαν τα... άχαστα (1-1), αλλά και την ευκαιρία να πλησιάσουν στο στόχο τους.

Στο καλύτερο ματς της χρονιάς, Σίτι και Λίβερπουλ έχασαν πολλές ευκαιρίες κι έμειναν στην ισοπαλία 1-1. Η Μάντσεστερ βρέθηκε στο -12 από την κορυφή, ενώ οι Κόκκινοι είναι στο +4 από την 5η Γιουνάιτεντ, αλλά με δυο ματς περισσότερα. Οταν σκοράρει ο Μίλνερ, η Λίβερπουλ δε χάνει κι αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Παράλληλα, ο Αγουέρο συνέχισε την... πελατειακή σχέση με τους Reds στο Ετιχαντ, αφού μετρά πέντε γκολ σε ισάριθμα ματς.

Το πρώτο 20λεπτο ανηκε στη Σίτι, είχε τον έλεγχο και στο 20' έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Σίλβα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ! Η Λίβερπουλ ισορρόπησε και στο 24ο λεπτό απάντησε, ο Μανέ άφησε πίσω τον Οταμέντι, τα πόδια των δυο μπερδεύτηκαν και ο Καμπαγιέρο έσωσε την εστία του. Μπορεί ο ρυθμός να έπεσε ύστερα από το 35', αλλά οι δυο ομάδες είχαν τις μεγάλες τους στιγμές. Στο 39' ο Σίλβα έβγαλε απίθανη παράλληλη, ο Στέρλινγκ και ο Φερναντίνιο δεν μπόρεσαν ποτέ να σκοράρουν! Αμεση απάντηση της Λίβερπουλ, σουτάρα του Φιρμίνο όμως έσωσε ο Καμπαγιέρο! Δυο λεπτά αργότερα ο Λαλάνα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά και πάλι ο έμπειρος γκολκίπερ έσωσε την εστία του. Ιδανικό ξεκίνημα για τους Reds, αφού στο 58' ο Κλισί πήγε πολύ άσχημα στον Φιρμίνο κι έδωσε την ευκαιρία στον Μίλνερ να σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Ηταν το έβδομο εύστοχο (7 στα 7) πέναλτι στη σεζόν και... πλησίασε τον Τζέραρντ (10 εύστοχα). Τρία λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς, ο Κουτίνιο έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Φιρμίνο, αλλά ο τελευταίος νικήθηκε από τον Καμπαγιέρο. Στο 69' η Σίτι έφτασε στην ισοφάριση! Σέντρα του Ντε Μπρόινε, ο Κλάβαν έχασε τον Αργεντίνο και ο Αγουέρο πέτυχε το 5ο γκολ σε ισάριθμα ματς με τους Κόκκινους σε αυτό το γήπεδο!

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!


Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε... Στο 76' ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε να μείνει όρθιος και ο Ντε Μπρόινε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ηταν το έβδομο στη σεζόν, τα περισσότερα στα top 5 πρωταθλήματα. Ροντέο το ματς και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λαλάνα... κατάφερε να μη σκοράρει από το μισό μέτρο!!! Η Σίτι απάντησε και στο 89' ο Αγουέρο είχε τραγικό τελείωμα από θέση βολής.

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγιέρο, Φερναντίνιο, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί, Τουρέ (65' Σανιά), Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Ζανέ (86' Φερνάντο), Αγουέρο

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Ματίπ, Κλάβαν, Μίλνερ, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα, Κουτίνιο (73' Oριγκί), Μανέ, Φιρμίνο (89' Λούκας)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα