Τότεναμ - Σαουθάμπτον 2-1

Gazzetta team
Τότεναμ - Σαουθάμπτον 2-1

bet365

Η Τότεναμ επιβλήθηκε με 2-1 της Σαουθάμπτον χωρίς τον τραυματία Κέιν και έφτασε τις 10 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στην Premier League.

Η Τότεναμ δυσκολεύτηκε στο δεύτερο μέρος, όμως με καλή εμφάνιση στο πρώτο, παρά την απουσία του τραυματία Κέιν, έφτασε στη νίκη με 2-1 επί της Σαουθάμπτον και συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί εντός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τα σπιρούνια, καθώς μόλις στο 13’ ο Έρικσεν έδειξε την κλάση του και με υπέροχο σουτ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και στο 33’ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με το πέναλτι του Ντέλε Άλι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια καλά διαστήματα, με τον Γκαμπιαντίνι να αποχωρεί τραυματίας στιγμές νωρίτερα από το 2-0 και την καλύτερη ευκαιρία να χάνεται στις καθυστερήσεις με τον Σοάρες. Στην επανάληψη οι Άγιοι ανέβασαν ταχύτητα και ξαναμπήκαν γρήγορα στο ματς, όταν ο Γουόρντ-Πράουζ έκανε το 52’ το 2-1 με ψύχραιμο τελείωμα. Το ματς άνοιξε, οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν η 10η νίκη στη σειρά στην Premier League για την Τότεναμ, το καλύτερο σερί μετά τη σεζόν 1921-22 (11)!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα