Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Μίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

bet365

Τι και αν η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε με προβλήματα, οι παίκτες του Μουρίνιο είχαν κέφια, πέρασαν από το Riverside Stadium και με το 3-1 κόντρα στη Μίντλεσμπρο πλησίασαν το σεντόνι!

Η Γιουνάιτεντ τις έχει 600! Η ομάδα του Μουρίνιο παρά τις απουσίες των Ζλάταν, Πογκμπά, Ερέρα ήταν πολύ καλή, επικράτησε 3-1 της Μίντλεσμπρο στο Riverside Stadium κι έφτασε τις 6000 νίκες στην Premier League, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη (600 νίκες, 204 ισοπαλίες, 147 ήττες). Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην 5η θέση και στο -3 από τη Λίβερπουλ, αλλά με ματς λιγότερο! Οσο για τη Μπόρο, η αλλαγή προπονητή δεν επηρέασε θετικά κι έμεινε στην προτελευταία θέση!

Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη με το... καλημέρα (12.00 ώρα Αγγλίας έγινε η σέντρα) και μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε κοντά στο γκολ. Ο Λίνγκαρντ πέρασε ιδανικά στον Ράσφορντ, αλλά ο φορ της Γιουνάιτεντ σε ένα μοναδικό τετ α τετ νικήθηκε από τον Βαλδές. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα υπέροχο σουτ του Γκαστόν, αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε εντυπωσιακά. Επειτα το 20λεπτο η Μάντσεστερ ανέβασε ρυθμό, έβρισκε χώρους και απειλούσε! Στο 24' ο Βαλδές έκανε απίθανη διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Ράσφορντ, Βαλέντσια, αλλά έξι λεπτά αργότερα δεν είχε σωστή τοποθέτηση. Ο Γιανγκ έκανε τη σέντρα και ο Φελαϊνί με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Εσπασε άλλωστε την... κατάρα των 30 αγώνων της PL χωρίς τέρμα!

Η Μπόρο προσπάθησε να φανεί απειλητική, αλλά την ουσία την είχε η ομάδα του Μουρίνιο! Στο 62' ο Λίνγκαρντ βρήκε χώρο και με απίθανη σουτάρα πέτυχε το πρώτο φετινό του τέρμα στην Premier League. Η Μάντσεστερ οπισθοχώρησε, Ζεστέδ και Τραορέ έδωσαν ώθηση και στο 77' ήρθε η μείωση του σκορ. Λάθος του Σμόλινγκ σε κεφαλιά που έχασε ο Μπαϊγί στην περιοχή και ο Ζεστέδ από κοντά μείωσε σε 2-1! Η Μπόρο πίεσε, ο Νεγρέδο προκαλούσε προβλήματα, αλλά η υπέρβαση δεν ήρθε. Αντίθετα, στις καθυστερήσεις, ο Βαλδές έκανε τη γκάφα της χρονιάς και ο Βαλένσια διαμόρφωσε το 3-1!

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αν ο Μπεργκ ανοίξει το σκορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα