Ντροπιαστικό στατιστικό για Πογκμπά

Κώστας Ζάλιαρης
Ντροπιαστικό στατιστικό για Πογκμπά

bet365

Ο Σεσκ Φάμπρεγας έδωσε ακόμα έναν λόγο για να γίνει πιο έντονη η αρνητική κριτική προς τον Πολ Πογκμπά, έπειτα από το ματς Κυπέλλου της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος χαφ των «κόκκινων διαβόλων», την περασμένη Δευτέρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», πέρασε... εφιαλτικό βράδυ, αφού δεν έκανε απολύτως τίποτα και ο βρετανικός Τύπος τον κατακεραύνωσε.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να τον υπερασπίστηκε και να έκανε λόγο για... δημοσιογράφους και τηλεσχολιαστές που έχουν προβλήματα στη ζωή τους και που έχουν ανάγκη την παραμικρή δεκάρα, σε σχέση με τα εκατομμύρια που λαμβάνει ο Πογκμπά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής του, δεν έχει αποδείξει πως άξιζε τα κάτι περισσότερο από 100 εκατ.ευρώ που διατέθηκαν για την επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ».

Χαρακτηριστικό είναι το στατιστικό που φανερώνει ότι οι Πογκμπά και Φάμπρεγας είχαν τον ίδιο αριθμό μεταβιβάσεων, με τεράστια διαφορά στα λεπτά συμμετοχής τους.

Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης, με επιστροφή αν ο Κ. Ρονάλντο ανοίξει το σκορ.

Ο Πογκμπά έβγαλε όλο το ματς με 20 πάσες και ο Ισπανός μέσος είχε τις ίδιες, σε μόλις εννέα λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα