Τέλος και ο Καράνκα!

Τέλος και ο Καράνκα!

Κώστας Ζάλιαρης
Τέλος και ο Καράνκα!

bet365

Παρελθόν και ο Αϊτόρ Καράνκα από τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς, ο Ισπανός τεχνικός απολύθηκε από τη Μίντλεσμπρο, το μεσημέρι της Πέμπτης!

Η «Μπόρο» συμμετέχει στα σενάρια υποβιβασμού, έχει μείνει δίχως νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη και στο -3 από τις θέσεις της επιβίωσης, ενώ, έχει τη χαμηλότερη επίδοση όλης της κατηγορίας στο σκοράρισμα, με μόλις 19 τέρματα.

Αν και τις τελευταίες ημέρες ο Καράνκα εμφανιζόταν ψύχραιμος και ήρεμος, έχοντας επίγνωση της στήριξης που λάμβανε από τη διοίκηση, τελικά δεν γλίτωσε ούτε εκείνος.

Έγινε ακόμα ένας από τους προπονητές που έχουν έρθει φέτος αντιμέτωποι με τον κίνδυνο υποβιβασμού στο κορυφαίο πρωτάθλημα και απολύθηκε.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Μπεσίκτας με το 1:1 του 1ου αγώνα να του δίνει ελπίδες. Θα πάρει την πρόκριση στους 8;

«Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αϊτόρ για τη δουλειά και το έργο του τα τελευταία 3,5 χρόνια και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον» ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου, με τον Ισπανό τεχνικό να δηλώνει:

«Ευχαριστώ τη Μίντλεσμπρο για τη σπουδαία ευκαιρία και τη συνεργασία που είχα με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας. Ευχαριστώ και τους οπαδούς για τη στήριξη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα