Δύο αγωνιστικές στον Ερέρα, γλίτωσε ο Ρόχο

Δύο αγωνιστικές στον Ερέρα, γλίτωσε ο Ρόχο

Κώστας Ζάλιαρης
Δύο αγωνιστικές στον Ερέρα, γλίτωσε ο Ρόχο

bet365

Με τη δεύτερη αποβολή του μέσα στη φετινή σεζόν, ο Άντερ Ερέρα καλείται να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών έπειτα από την κόκκινη που αντίκρισε στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι. Δεν τιμωρείται ο Ρόχο για το πάτημα στον Αζάρ.

Ο Ισπανός χαφ των «κόκκινων διαβόλων» αποβλήθηκε μέσα σε 16' στο ματς της Δευτέρας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», από τη στιγμή που έκανε δύο μαρκαρίσματα στον Εντέν Αζάρ και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, εξέλιξη που αποδείχθηκε καθοριστική για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του FA Cup.

Λόγω και της αποβολής του στο ματς με τη Μπέρνλι, τον περασμένο Οκτώβριο, ο Ερέρα καλείται πλέον να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ.

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Ρόχο δεν θα έρθει αντιμέτωπος με συνέπειες έπειτα από το πάτημα στον Εντέν Αζάρ, με την FA να θεωρεί πως δεν ήταν τόσο ηθελημένο, όσο τα πρόσφατα περιστατικά με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τάιρον Μινγκς.

Παρ' όλα αυτά, οι Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θα κληθούν να καταβάλουν πρόστιμο καθώς έγινε λόγος για αδυναμία να διατηρήσουν τον έλεγχο των παικτών τους...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα