Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

bet365

Τσέλσι, ο... χειρότερος εφιάλτης της Γιουνάιτεντ! Οι Μπλε συνέχισαν την εντυπωσιακή παράδοση, επικράτησαν 1-0 της Μάντσεστερ και βρέθηκαν στα ημιτελικά του FA. Φωνάζει σωστά ο Μουρίνιο για την αποβολή του Ερέρα.

Στην Premier League είναι αγκαλιά με τον τίτλο, στο FA Cup βρίσκεται μόλις δυο βήματα από την κούπα! Το Στάμφορντ Μπριτζ… έκραξε τον Μουρίνιο, αποθέωσε τον Κόντε και ο Ιταλός έκανε στους Μπλε «δώρο» την πρόκριση στα ημιτελικά (1-0)! Η Γιουνάτεντ αποδεικνύεται… πελάτισσα για τους Λονδρέζους, αφού η τελευταία της νίκη ήταν τον Οκτώβριο του 2012. Μια ντουζίνα ματς χωρίς νίκη, αν και το χειρότερο ρεκόρ (13 ματς) το χει με Λιντς και Λίβερπουλ! Τρεις ομάδες από το Λονδίνο στα ημιτελικά (Tσέλσι, Αρσεναλ, Τότεναμ) κάτι που είχε να συμβεί μια 15ετία! Εκεί οι Μπλε θα παίξουν με τους Σπερς, και η Αρσεναλ με τη Σίτι. Η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε, η απουσία του Ζλάταν ήταν αισθητή, ενώ φωνάζει σωστά για την αποβολή του Ερέρα στο α’ μέρος. Βέβαια, ο Ισπανός έχει δεχθεί τις δυο από τις τρεις κόκκινες κάρτες της ομάδας του τη φετινή σεζόν!

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήταν για την Τσέλσι! Σλάλομ του Αζάρ και διαγώνιο σουτ εντός περιοχής που πέρασε μόλις έξω σε κόρνερ! Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ντε Χέα έκανε μεγάλη επέμβαση στην προσπάθεια του Κέιχιλ. Η Γιουνάιτεντ ισορρόπησε, ανέβασε την απόδοσή της και βρέθηκε στην εστία των Μπλε, χωρίς όμως να απειλήσει. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή φάση στο 30' αλλά το σουτ του Αζάρ πέρασε άουτ. Στο 35' ήρθε η φάση που... τρέλανε τον Μουρίνιο, μιας και ο Ερέρα για μαρκάρισμα στον Βέλγο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη. Αδικη η αποβολή του Ισπανού συνολικά από τα δύο μαρκαρίσματα.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Κόντε, αφού στο 51' η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με σουτ του Καντέ έξω από την περιοχή. Ηταν το δεύτερο τέρμα του με τους Μπλε, ενώ το πρώτο το είχε πετύχει πάλι κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Ηταν το 13ο γκολ για τους Λονδρέζους έξω από το κουτί αυτή τη σεζόν, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη της Premier League! Η Μάντσεστερ είχε μια και μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ράσφορντ έφυγε σε τετ-α-τετ ύστερα από λάθος του Νταβίντ Λουίζ, όμως αφού ταλαιπώρησε τον Κέιχιλ νικήθηκε από τον Κουρτουά! Η Τσέλσι δεν έκανε άλλα λάθη, κράτησε τον έλεγχο και θα μπορούσε να σκοράρει σε δυο περιπτώσεις με τον Κόστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα