Τότεναμ - Μίλγουολ 6-0

Τότεναμ - Μίλγουολ 6-0

Gazzetta team
Τότεναμ - Μίλγουολ 6-0

bet365

Η Τότεναμ είδε τον Κέιν να αποχωρεί με πρόβλημα στον αστράγαλο, όμως διέλυσε με 6-0 την Μίλγουολ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Τότεναμ υποδέχθηκε την Μίλγουολ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και πήρε εύκολα την πρόκριση, που συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση. Αυτά ήταν τα καλά νέα, καθώς τα σπιρούνια είδαν τον Κέιν να αποχωρεί με πρόβλημα στον αστράγαλο μόλις στο 10’, με το σκορ στο 0-0.

Οι παίκτες του Ποκετίνο χρειάστηκαν λίγο χρόνο να ξεπεράσουν το σοκ της απώλειας του πρώτου τους σκόρερ και όταν ο Έρικσεν, που πέρασε στη θέση του Κέιν, έκανε το 1-0 με ωραίο σουτ στο 31’ τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, όμως έβαζαν και το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο Σον με γκολάρα έκανε το 2-0 στο 41’ και στο 54’ έκανε το 3-0 με υπέροχο τελείωμα στην κίνηση έπειτα από μπαλιά του Τρίπιερ. Στο 72’ ήταν η σειρά του Άλι να σκοράρει, στο 79’ ο Γιάνσεν επιτέλους σκόραρε από ανοιχτό παιχνίδι και στο 92’ ο Κορεάτης ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, με τον κίπερ Κινγκ να κάνει απίθανο λάθος για το τελικό 6-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα