Εβερτον – Γουέστ Μπρομ 3-0

Gazzetta team
Εβερτον – Γουέστ Μπρομ 3-0

bet365

Τα Ζαχαρωτά καθάρισαν 3-0 την Γουέστ Μπρομ και βρέθηκαν στο -3 από την 5η θέση και στο -5 από το Champions League. Καλπάζει για σωτηρία με Μάρκο Σίλβα η Χαλ. Επική νίκη για Μπόρνμουθ.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Εβερτον ηττήθηκε από την Τότεναμ, με το αήττητο σερί της να σταματάει στα εννέα ματς πρωταθλήματος. Τώρα όμως υποδεχόμενη την Γουέστ Μπρομ, επέστρεψε εύκολα στις επιτυχίες και με το 3-0 συνεχίζει την ανοδική πορεία, ανεβάζοντας και τις φιλοδοξίες της με την πέμπτη διαδοχική εντός επικράτηση. Ο Μιραλάς (39') έβαλε το πρώτο με πλασέ σε επαναφορά και ο Σνάιντερλιν στις καθυστερήσεις πριν το ημίχρονο βρήκε δίχτυα μετά από 511 μέρες, έχοντας σκοράρει το προηγούμενο στο ίδιο γήπεδο ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουκάκου (82') που είχε δώσει την ασίστ για το 2-0, ολοκλήρωσε με κεφαλιά το ευχάριστο απόγευμα των Ζαχαρωτών, φτάνοντας τα 19 γκολ και την πρώτη θέση των σκόρερ που μοιράζεται με τον Χάρι Κέιν. Με αυτό το τρίποντο η Εβερτον βρέθηκε στο -3 από την 5η θέση και στο -5 από το Champions League.


Πετάει με Σίλβα εντός η Χαλ
Από τότε που έχει αναλάβει την Χαλ ο Μάρκο Σίλβα, η ομάδα τρέχει για την σωτηρία. Νίκησε 2-1 την Σουόνσι και με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού στον πάγκο της έφτασε τις πέντε νίκες σε αήττητο πέντε αγώνων στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα με τα γκολ στο 12-4. Αυτή τη φορά χρειάστηκε η «χρυσή» αλλαγή του Ουμάρ Νιασέ, ο οποίος σκόραρε και τα δύο (69', 78'), με τον Μόουσον να μειώνει στις καθυστερήσεις. Η νίκη αυτή ήταν σαν «εξάποντο» για τις Τίγρεις που μείωσαν στο -1 από την παραμονή και στο -3 από τους Κύκνους.


Νίκησε και την αστοχία η Μπόρνμουθ
Τρομερή υπερπροσπάθεια χρειάστηκε να καταβάλει η Μπόρνμουθ, για να φτάσει στην κρίσιμη επικράτηση με 3-2 επί της Γουέστ Χαμ. Ουσιαστικά το τρίποντο πιστώνεται στον εκπληκτικό Τζόσουα Κινγκ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Χρειάστηκε βέβαια ενδιάμεσα η ομάδα του να χάσει και δύο πέναλτι, αλλά τα κατάφερε ακόμα και έτσι. Ο Κινγκ έχασε το πρώτο χτύπημα από την άσπρη βούλα και 48 δευτερόλεπτα αργότερα ο Μίχαϊλ Αντόνιο τιμώρησε τους γηπεδούχους με το 0-1. Η Μπόρνμουθ εκεί πήρε και άλλο πέναλτι, με τον Ράντολφ να αποκρούει την εκτέλεση του Πιου. Ο Κιν ωστόσο, χτύπησε για την ανατροπή στο 31' και στο 48'. Ο Αγιού (83') πήγε να κλέψει το βαθμό για τα Σφυριά, μα ο Κινγκ χτύπησε για τρίτη φορά στο 90' και χάρισε στους Cherries το πρώτο τρίποντο έπειτα από οκτώ αγωνιστικές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα