Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Gazzetta team
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

bet365

Η Σίτι πέρασε αλώβητη από το Σάντερλαντ (2-0), επικράτησε 2-0 και με το 4 στα 4 μείωσε τη διαφορά από την κορυφή! Βυθίστηκαν στο σκοτάδι οι Μαυρόγατες.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκει ρυθμό και με τις τέσσερις διαδοχικές νίκες μειώνει τη διαφορά από την κορυφή (στο -8 από την Τσέλσι). Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τους Σανέ, Σίλβα, Αγουέρο σε εξαιρετική κατάσταση επικράτησε 2-0 της Σάντερλαντ στο στάδιο του Φωτός και τη βύθισε στο σκοτάδι!

Η Σάντερλαντ έδειξε καλύτερα δείγματα από τους Πολίτες στα πρώτα λεπτά, πίεζε, δεν άφηνε τον παραμικρό χώρο και φυσικά δεν απειλήθηκε! Μάλιστα, στο 20' λεπτό είχε ραντεβού με την... ατυχία, αφού η σουτάρα του Ντεφό βρήκε το δεξί δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Μπορίνι αστόχησε από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να δημιουργήσουν και η Σάντερλαντ όποτε έβρισκε χώρο απειλούσε. Στο 36' ο Τζόουνς με καρφωτή κεφαλιά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Καμπαγιέρο.

Η Σίτι απείλησε για πρώτη φορά στο 37'! Η μπάλα κρύφτηκε, ο Σανέ μοίρασε ωραία για τον Σίλβα, ο οποίος όμως δε μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Ωστόσο, στο 42' η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ! Ο Τουρέ έσπασε ιδανικά στον Σίλβα, μοίρασε στον Στέρλινγκ και από την ασίστ του, ο Αγουέρο με προβολή άνοιξε το σκορ. Ηταν το 50ο εκτός έδρας γκολ του Αργεντίνου! Μάλιστα, δυο λεπτά αργότερα ο Σίλβα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά κανείς δεν... κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το τέρμα του!

Η Σάντερλαντ δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο νέο ρόλο του να κυνηγά το σκορ και η Σίτι το εκμεταλλεύθηκε. Ετσι, στο 59' ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Ο Σίλβα μοίρασε ιδανικά και ο Σανέ πέτυχε το 6ο του γκολ σε 8 σουτ του εντός στόχου που έχει πραγματοποιήσει σε όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά τόσο ο Λάρσον όσο και ο Γιανουζάι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν! Ηταν η 10η εκτός έδρας νίκη των Πολιτών, που δείχνουν πως μπορούν να μείνουν στο κόλπο του τίτλου

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα