Τότεναμ - Έβερτον 3-2

Τότεναμ - Έβερτον 3-2

bet365

O Kέιν είχε κέφια, πέτυχε δυο γκολ και η Τότεναμ με το 3-2 επί της Εβερτον έμεινε ολοζώντανη στη μάχη τίτλου. Ρεκόρ σερί νικών εντός οι Λονδρέζοι, έγραψε ιστορία ο Λουκάκου!

Με αυτόν τον Κέιν η Τότεναμ... ονειρεύεται τίτλο! Ο διεθνής φορ πέτυχε δυο γκολ βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στο 3-2 επί της Εβερτον και παράλληλα να σπάσει το ρεκόρ διαδοχικών εντός έδρας νικών στην Premier League (9 σερί νίκες). Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στο -7 από την κορυφή (με ματς περισσότερο), ενώ ο Ποκετίνο έφτασε στις 100 νίκες στην PL! Στον αντίποδα, η Εβερτον ξύπνησε έπειτα το δεύτερο γκολ που δέχθηκε, με τον Λουκάκου να γράφει ιστορία έχοντας τα περισσότερα γκολ των Ζαχαρωτών (61 τέρματα).

Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, κράτησε στην περιοχή της την Εβερτον και μόλις στο 7ο λεπτό ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Γουόκερ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ψηλά τις γραμμές τους για να πιέσουν τους Λονδρέζους, χωρίς όμως να τα καταφέρουν... Οι Σπερς στην πρώτη τους ουσιαστική φάση κατάφεραν να σκοράρουν! Στο 20ο λεπτό ο Χάρι Κέιν με μακρινό δεξί σουτ ανάμεσα από κορμιά «ζαχαρωτών», έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρόμπλες! Ενα λεπτό αργότερα, ο σκόρερ βρέθηκε σε θέση βολής, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει! Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και στο 29' ο Γουανιάμα με το αριστερό πέτυχε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρόμπλες!

Η Εβερτον αδυνατούσε να μπει στο ματς, ήταν κακή στο δημιουργικό κομμάτι, με τον Λουκάκου να μην παίρνει μπάλες. Ετσι, στο 56' ήρθε το δεύτερο τέρμα για την Τότεναμ! Γκάφα της άμυνας της Εβερτον, ο Σνάιντερλεν έχασε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Κέιν που πέτυχε το 2-0 και παράλληλα το 14ο φετινός εντός έδρας γκολ στην PL. Δυο λεπτά αργότερα ο Kέιν δεν μπόρσε να κάνει το χατ τρικ, αφού έδιωξε ο Ρόμπλες! Τα Ζαχαρωτά στην πρώτη τους φάση στο ματς βρήκαν δίχτυα! Ο Λουκάκου από πάσα του Μιραλάς στο 81' πέτυχε το 2-1 και παράλληλα πέρασε στην ιστορία του συλλόγου, ως ο πρώτος σκόρερ με 61 τέρματα στην Premier. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ντέλε Αλι έβαλε τέλος στα όνειρά τους πετυχαίνοντας το 3-1. Η Εβερτον απάντησε στο 93' με τον Βαλέντσια, αλλά ήταν αργά να φτάσει και στην ισοφάριση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα