Μάντσεστερ Γ.-Μπόρνμουθ 1-1

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γ.-Μπόρνμουθ 1-1

bet365

Από ωραίος... μοιραίος ο Ιμπρα, ο οποίος είχε νεύρα, έχασε πέναλτι και η Μπόρνμουθ πήρε σημαντικό βαθμό (1-1) από τη Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα παίκτες από το 45'.

O Ρόχο χρειάστηκε 54 ματς για να πετύχει το πρώτο του γκολ στην Premier League, αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει στη Μάντσεστερ το τρίποντο. Η Γιουνάιτεντ... πλήρωσε τα νεύρα του Ζλάταν και η Μπόρνμουθ παρά το γεγονός πως έπαιζε από το 45' με παίκτη λιγότερο, κράτησε το 1-1 και πήρε σημαντικό βαθμό. Η ομάδα του Μουρίνιο μπορεί να έμεινε αήττητη σε 17 διαδοχικά ματς, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην τετράδα (στο -1 από την Αρσεναλ). Ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε το πρώτο του πέναλτι σε αγώνα πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ ο κίνδυνος τιμωρίας για την αγκωνιά στον Μινγκς ειναι ορατός.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 5ο λεπτό είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Μπόρουτς είχε εξαιρετική επέμβαση στο τετ α τετ με τον Πογμπά. Ο Ζλάταν έχασε δυο καλές ευκαιρίες στο 10' και στο 13' και η... κακή μέρα φάνηκε από την αρχή! Στο 23' πάντως η Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Βαλένσια δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Ρόχο ο οποίος με προβολή, άλλαξε την πορεία της μπάλας πετυχαίνοντας το 1-0. Ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα και ο Φιλ Τζόουνς... βοήθησε στην ισοφάριση. Γκάφα του έμπειρου αμυντικού στο μαρκάρισμα του Πιου και ο Κινγκ στο 40' ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Το ημίχρονο έκλεισε με... ξύλο!

Ο Μινγκς πάτησε κατά λάθος στο κεφάλι τον Ζλάταν, ο Σουηδός πήρε εκδίκηση με δυνατή αγκωνιά σε εναέρια μονομαχία τους, γλίτωσαν την αποβολή, όχι όμως και ο Σέρμαν, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στην επανάληψη, έβαλαν τη Μπόρνμουθ στην εστία της, ωστόσο Πογκμπά, Μάτα, Μαρσιάλ και φυσικά ο Ζλάταν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν! Στο 71', από γύρισμα του Πογκμπά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σμιθ! Ο Ιμπρα βρέθηκε στην άσπρη βούλα, αλλά ο Μπόρουτς με απίθανη επέμβαση κράτησε το βαθμό! Στις καθυστερήσεις ο Πογκμπά βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να δώσει το πολύτιμο τρίποντο.


All Goals & Highlights HD - Man United 1-1... από eurofoot4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα