Σίμπσον σε Κάραγκερ: «Σε σέβομαι, αλλά εγώ... πήρα κι ένα πρωτάθλημα»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σίμπσον σε Κάραγκερ: «Σε σέβομαι, αλλά εγώ... πήρα κι ένα πρωτάθλημα»!

bet365

Τρομερό διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσα στον Ντάνι Σίμπσον και τον Τζέιμι Κάραγκερ έπειτα από τα σχόλια του τελευταίου για την εμφάνιση της Λέστερ απέναντι στη Λίβερπουλ, στο πρώτο ματς δίχως τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο!

Ο αμυντικός των «αλεπούδων» θέλησε ν' απαντήσει στον θρύλο της Λίβερπουλ και τηλεσχολιαστή του SkySports, που ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες του Σέικσπιρ θα έπρεπε να ντρέπονται για το καλό πρόσωπο που παρουσίασαν και το οποίο δεν μπορούσαν να δείξουν για να «σώσουν» τον Ιταλό πρώην προπονητή τους.

Όλα ξεκίνησαν με τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σίμπσον στον λογαριασμό του στο twitter, με τον Κάραγκερ να φοράει τη φόρμα της Έβερτον...

Αναλυτικά ο διάλογος που ακολούθησε:

Σ: Απλά αφήνω αυτή τη φωτογραφία εδώ... Με όλο το θάρρος, αλλά δεν νομίζω ότι θα έβλεπα ποτέ τον Γκάρι Νέβιλ να προπονείται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Κ: Είναι αυτό πιο προσβλητικό από την εμφάνισή σας, τη Δευτέρα;

Σ: Έλα Τζέιμι, είναι δουλειά σου να κοιτάς τα στατιστικά και τους αριθμούς. Ναι, εμείς οι μέτριοι ποδοσφαιριστές κατακτήσαμε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Κ: Συγγνώμη αν αυτό σε προσβάλλει, αλλά μιλούσα για την καριέρα σας ως σύνολο. Ασφαλώς και σέβομαι το περσινό σας επίτευγμα.

Σ: Σέβομαι την άποψή σου και ως αμυντικός στην καριέρα σου, σε θαύμαζα για όσα πέτυχες. Όμως, εγώ κατέκτησα κι ένα πρωτάθλημα...

Κ: Πιστεύεις ότι έχεις πετύχει περισσότερα; Είσαι κι εσύ σαν τους αστείους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πήραν τίτλους παίζοντας μονάχα πέντε ματς τη σεζόν... Παραμένεις σιωπηλός όμως όσον αφορά το ματς με τη Σεβίλλη...

Σ: Έχεις δίκιο, οι αστείοι παίκτες της Γιουνάιτεντ έχουν κρατήσει στα χέρια τους αυτό το πανέμορφο τρόπαιο. (σ.σ. Ο Σίμπσον συνδύασε το μήνυμα αυτό με φωτογραφία από την απονομή, μαζί με τον Ντρινκγουότερ).

Κ: Συνεχίζεις να μη μου λες για το ματς με τη Σεβίλλη Ντάνιελ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα