Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Μόουζες

Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Μόουζες

Κώστας Ζάλιαρης
Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Μόουζες

bet365

Ο Κόντε τον καθιέρωσε στα βασικά του πλάνα και ο Βίκτορ Μόουζες υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην Τσέλσι, με διάρκεια μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ επέκτεινε κατά δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον λονδρέζικο σύλλογο, αφού, το προηγούμενο συμφωνητικό με το οποίο δεσμευόταν, είχε ημερομηνία λήξης το 2019.

Ο ρόλος που έχει πλέον στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε αλλά και το γεγονός πως έχει καταφέρει ν' ανταποκριθεί στο στυλ του Ιταλού κόουτς, οδήγησαν στην προσφορά του νέου συμβολαίου και φυσικά στην υπογραφή του από τον 26χρονο άσο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπάγερν - Σάλκε.

Με τη μπλε φανέλα έχει συμπληρώσει 72 συμμετοχές, 28 εκ των οποίων τη φετινή σεζόν, ενώ μετράει 14 γκολ. Η προσπάθεια που κατέβαλε στην καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν εκείνη που τον κράτησε στην Τσέλσι (στην οποία ανήκει από το 2012) και με το 3-4-3 του Κόντε, το κομμάτι της κάλυψης της δεξιάς πλευράς του έχει «κουμπώσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα