Ζλάταν: «Με έπεισαν τα παιδιά μου για τη Γιουνάιτεντ»!

Ζλάταν: «Με έπεισαν τα παιδιά μου για τη Γιουνάιτεντ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: «Με έπεισαν τα παιδιά μου για τη Γιουνάιτεντ»!

bet365

Λίγο προτού χτυπήσει το τηλέφωνό του από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκέφτηκε να επιλέξει τελικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω των... παιδιών του!

Ο Σουηδός αστέρας που πήρε με το «έτσι θέλω» και το Λιγκ Καπ Αγγλίας με τους «κόκκινους διαβόλους» σκοράροντας δύο φορές στο τελικό 3-2 απέναντι στη Σαουθάμπτον στον μεγάλο τελικό, ανέφερε πως σε πολύ πρώιμο στάδιο, δεν είχε τόσο σοβαρές σκέψεις για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν είχε προκύψει το ενδιαφέρον της ομάδας, το περασμένο καλοκαίρι...

«Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί τόσο σωστά και σοβαρά, μέχρι να το βάλουν καλά στο μυαλό μου τα παιδιά μου. Έπειτα ήρθε και το τηλεφώνημα από τον Ζοσέ και είμαι εδώ πλέον.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λέστερ - Λίβερπουλ.

Δεν με ανησυχούσε ποτέ η ηλικία μου και γι' αυτό ήρθα στην Αγγλία. Γιατί υπήρχε κόσμος που έλεγε ότι “ο Ζλάταν δεν ήρθε ποτέ εδώ να δείξει την αξία του” και ήρθα να τους αποδείξω ότι δεν ήταν αδύνατο για εμένα αυτό που πίστευαν και πως μπορώ ν' ανταποκριθώ στο επίπεδο. Αισθάνομαι εξαιρετικά. Το απολαμβάνω» είπε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα