Τότεναμ - Στόουκ 4-0

Gazzetta team
Τότεναμ - Στόουκ 4-0

bet365

Με τον Χάρι Κέιν να κάνει χατ-τρικ και να δίνει ασίστ η Τότεναμ έκανε κομμάτια την Στόουκ (4-0) και επέστρεψε στη 2η θέση.

Μερικές μέρες μετά το κάζο του αποκλεισμού από την Γάνδη στους «32» του Europa League, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο γύρισε στις εντός συνόρων υποχρεώσεις και τα πήγε καταπληκτικά. Οι Spurs με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν έβαλαν 4 γκολ σε πρώτο μέρος για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2012 και διέλυσαν την Στόουκ που έπαιξε ρόλο κομπάρσου στο party.

Ο Αγγλος επιθετικός τιμώρησε την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 14' και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Γκραντ για το 1-0. Το παιχνίδι ήταν μονότερμα και οι ευκαιρίες έπεφταν βροχή για την Τότεναμ που στο 27' είχε δοκάρι με δεξί σουτ του Βερτόνγκεν ύστερα από κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ, για να ακολουθήσουν ακόμα τρία γκολ μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 32' ο Αγγλος επιθετικός έκανε με αριστερό σουτ εκτός περιοχής στην κίνηση το 2-0 και στο 37' με νέο σουτ από απόσταση στο οποίο η μπάλα κόντραρε, έγραψε το 3-0 φτάνοντας στο 2ο φετινό χατ-τρικ στην PL. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο 23χρονος έφυγε στην κόντρα και είπε πάρε-βάλε στον Ντέλε Αλι που έκανε εύκολα το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος, όπως οι περισσότεροι μπορεί να περίμεναν, ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος. Η Τότεναμ δεν είχε λόγο να φορτσάρει ενόψει της συνέχειας και περιορίστηκε σε ευκαιρίες. Στο 57' ο Κέιν δεν πρόλαβε την μπάλα και ευτυχώς για τους Spurs δεν τραυματίστηκε αφού βρήκε στο δοκάρι και στο 62' ο Γκραντ έβγαλε εξαιρετικά το φάουλ του Ερικσεν. Στο 71' το αριστερό του Γουίνκς μέσα από την περιοχή κόντραρε και πήγε κόρνερ, ενώ ο Γκραντ απέκρουσε το σουτ του Κέιν στο 73' και του Γουόκερ στο 85'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα