Πισώπλατο «μαχαίρωμα» στον Ρανιέρι

Κώστας Ζάλιαρης
Πισώπλατο «μαχαίρωμα» στον Ρανιέρι

bet365

Όσο κι αν ο Βάρντι... βροντοφώναζε πως οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ στηρίζουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ενδεχομένως η πραγματικότητα να είναι πολύ διαφορετική...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, σε πρόσφατο meeting του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, με τους ποδοσφαιριστές, αυτά που άκουσε, ενίσχυσαν τις όποιες σκέψεις έκανε για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και απόλυση του Ιταλού κόουτς.

Μάλιστα, το βρετανικό Μέσο αναφέρει πως λίγο μετά την ήττα (3-0) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νωρίτερα μέσα στον τρέχοντα μήνα, ειπώθηκε μεταξύ των παικτών: «Δεν ξέρουμε τι κάνουμε πλέον... Την έχουμε πατήσει άσχημα...».

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, πάντως, ο Τζέιμι Βάρντι ρωτήθηκε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σεβίλλη και τόνισε: «Όλοι μας, κατηγορηματικά, είμαστε στο πλευρό του Ρανιέρι...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα