Τέλος από την Λέστερ ο Ρανιέρι!

Γιώργος Κοντογεώργης
Τέλος από την Λέστερ ο Ρανιέρι!

bet365

Μερικούς μήνες μετά το πιο απίστευτο θαύμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου με την κατάκτηση της Premier League, η Λέστερ ανακοίνωσε την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Φαβορί ο Μαντσίνι.

Τα δημοσιεύματα τελικά αποδείχθηκαν αληθινά και ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είδε την πόρτα της εξόδου των Foxes μία μέρα μετά την ήττα με 2-1 από την Σεβίλλη στο πρώτο σκέλος των «16» του Champions League. Υστερα από 25 αγωνιστικές στην Premier League, η Λέστερ, που είναι σκιά του περσινού μυθικού εαυτού της, έχει μαζέψει 21 βαθμούς και βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού σε μια 'ουρά' στην οποία γίνεται 'σφαγή'.

Οι Κρεγκ Σέξπιρ και Μάικ Στόουελ θα καθίσουν στον πάγκο για τον αγώνα του Σαββάτου (25/02) κόντρα στην Λίβερπουλ. «Ηταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα τα 7 χρόνια που βρίσκομαι στην Λέστερ. Ομως είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε τα μακροπρόθεσμα πλάνα του κλαμπ πάνω από κάθε προσωπικό συναίσθημα όσο δυνατό και αν είναι αυτό» είπε ο αντιπρόεδρος, Aiyawatt Srivaddhanaprabha. Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, Νο1 υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ρανιέρι, είναι ο συμπατριώτης του και πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα