Ρανιέρι: «Να μου πουν ποιοι θα πολεμήσουν»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρανιέρι: «Να μου πουν ποιοι θα πολεμήσουν»!

bet365

Θέμα έλλειψης εγωισμού και θέλησης για νίκες έθιξε ο Κλαούντιο Ρανιέρι που ουσιαστικά... τάχθηκε ενάντια στους ποδοσφαιριστές του, μετά την ήττα (1-0) και τον αποκλεισμό από τη Μίλγουολ στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας!

Ο Ιταλός τεχνικός των «αλεπούδων» γι' ακόμα ένα ματς είδε τους παίκτες του να μην αποδίδουν και να γνωρίζουν ήττα – ντροπή από υποδεέστερο αντίπαλο, που μάλιστα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για περίπου 40 λεπτά στο δεύτερο μέρος!

Η Μίλαν υποδέχεται τη Φιορεντίνα με μόλις ένα βαθμό διαφοράς μεταξύ τους. Θα αυξήσουν τη διαφορά οι "ροσονέρι";

«Πρέπει να ξαναμιλήσω μαζί τους να δω ποιοι είναι διατεθειμένοι να παλέψουν. Γιατί αυτή τη στιγμή χρειάζομαι μαχητές, μονομάχους! Πρέπει να πολεμήσουμε σε κάθε ματς! Ποιος θέλει, να μου το πει! Θέλω στρατιώτες, όπως είχε η Μίλγουολ που με δέκα παίκτες πάλεψε και πέτυχε. Είχαν καρδιά, στόχος, αφοσίωση και χαρακτήρα οι παίκτες της και άξιζαν την πρόκριση» είπε ο Ρανιέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα