Με Πέδρο στους «8» η Τσέλσι!

Με Πέδρο στους «8» η Τσέλσι!

Gazzetta team
Με Πέδρο στους «8» η Τσέλσι!

bet365

Η Τσέλσι δεν είχε όρεξη για επαναληπτικό και ο Πέδρο φρόντισε να τη στείλει στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι Μπλε επικράτησαν 2-0 της Γουλβς εκτός έδρας.

Η Τσέλσι δεν έπεσε στην παγίδα του κυπέλλου, παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρή στο Μολινό και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Πέδρο έβαλε τις βάσεις και ο Ντιέγκο Κόστα σφράγισε το εισιτήριο για τους «8», με τους Μπλε να επικρατούν 2-0 της Γουλβς. Οι Λύκοι πάντως έβαλαν πολύ δύσκολα στους φιλοξενούμενους και στο 7' είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Σαβίλ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Πέδρο με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, σημειώνοντας το 7ο γκολ του στα δέκα τελευταία ματς με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ντιέγκο Κόστα διαμόρφωσε το 2-0 βάζοντας έτσι τέλος σε 413 λεπτά χωρίς γκολ!


All Goals & highlights - Wolves 0-2 Chelsea... από mohtv

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα