Βενγκέρ: «Είτε στην Άρσεναλ, είτε αλλού, συνεχίζω»!

Βενγκέρ: «Είτε στην Άρσεναλ, είτε αλλού, συνεχίζω»!

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Είτε στην Άρσεναλ, είτε αλλού, συνεχίζω»!

bet365

Αφήνοντας παν ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον του στον πάγκο της Άρσεναλ και επιβεβαιώνοντας πως θα πάρει την τελική του απόφαση μέχρι τον Απρίλη, ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως δεν αποσύρεται από την προπονητική!

Όσο κι αν προσπάθησε να διατηρήσει τη συνέντευξη Τύπου στα συνηθισμένα πλαίσια των ερωτήσεων για το αγωνιστικό κομμάτι, την προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τη Σάτον αλλά και την επόμενη μέρα που ακολούθησε την βαριά ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου, ο Αρσέν Βενγκέρ παρασύρθηκε και μίλησε για το μέλλον του.

Ακόμα κι αν στάθηκε γι' ακόμα μια φορά κύριος και απόλυτος επαγγελματίας, δίχως ν' αποκαλύψει το παραμικρό, ίσως για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο «κάπου αλλού» και στον «κάποιον άλλο προπονητή» για την Άρσεναλ.

Αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως δεν αποσύρεται από την προπονητική, δήλωσε ότι: «θα συνεχίσω, είτε θα είμαι στην Άρσεναλ, είτε σε κάποια άλλη ομάδα», ενώ, τόνισε πως «η απόφασή μου θα παρθεί είτε τον Μάρτιο, είτε τον Απρίλιο».

Παίξε νόμιμα στην Sportinbget με επιστροφή στοιχήματος, αν καταλογιστεί πέναλτι στo Αουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν.

Όταν πιέστηκε από τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, τότε, αν και αρκετά χαλαρός, δίχως να φανερώσει κάποια ενόχληση για την επιμονή των δημοσιογράφων, δήλωσε: «Προφανώς και νοιάζομαι πολύ για την Άρσεναλ. Βρίσκομαι εδώ 20 χρόνια... Είχα ευκαιρίες να φύγω αλλά δεν το έκανα γιατί νοιάζομαι τον σύλλογο. Το θέμα είναι το κλαμπ να βρίσκεται σε καλά χέρια, είτε με εμένα προπονητή, είτε με κάποιον άλλον. Πρέπει να επικεντρωνόμαστε στα σημαντικά και αληθινά προβλήματα, όχι στο δικό μου μέλλον αυτή τη στιγμή. Έχουμε άλλες προτεραιότητες. Και να φύγω εγώ, πάντως, η Άρσεναλ δεν θα κερδίζει σε όλα τα παιχνίδια».

Φανερώνοντας την νοοτροπία του και τη γενικότερη προσέγγισή του στο ποδόσφαιρο αλλά και τη ζωή, ο Αρσέν Βενγκέρ είπε: «Αντιλαμβάνομαι τις πτυχές του επαγγέλματος και της δημοσιότητας που λαμβάνει ο καθένας και είναι λογικό να υπάρχει η κριτική. Ασφαλώς και σέβομαι την άποψη του καθενός. Όπως και στη ζωή, έτσι και τώρα οφείλουμε να ξεπεράσουμε τη δυσκολία και ν' αντιδράσουμε».

Όσο για τις φήμες περί καυγά στ' αποδυτήρια της «Allianz Arena» μετά τη βαριά ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου, η απάντησή του ήταν πως: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Υπήρχε έντονη απογοήτευση απ' όλους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε καυγάς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα