Τότεναμ - Μίντλεσμπρο 1-0

Gazzetta team
Τότεναμ - Μίντλεσμπρο 1-0

bet365

H Τότεναμ επικράτησε δύσκολα της Μίντλεσμπρο 1-0, βρέθηκε στο -9 από την Τσέλσι, αλλά και στο +3 από την 3η Αρσεναλ. Σε δύσκολη θέση η Μπόρο.

Η τελευταία φορά που η Τότεναμ ηττήθηκε από νεοφώτιστη στην Premier League ήταν από την ΚΠΡ το 2012... Η παράδοση δεν έσπασε, με τους Σπερς να κερδίζουν 1-0 την Μίντλεσμπρο και να συνεχίζουν να κυνηγούν την Τσέλσι. Παράλληλα, έκαναν ακόμα ένα βήμα για την παρουσία τους στο επόμενο Champions League. Αλλωστε, η Τότεναμ είναι η μοναδική ομάδα στην Premier League που δεν έχει χάσει εντός έδρας. Στον αντίποδα, η Μπόρο βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν δυο μεγάλες φάσεις για γκολ! Στο 7ο λεπτό ο Σον βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Βαλντές έδιωξε εντυπωσιακά. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ερικσεν μοίρασε ιδανικά στον Ντέλε Αλι, αλλά το πλασέ του τελευταίου κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 25' βρέθηκαν μια ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο η κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ βρήκε το δεξί δοκάρι! Ούτε όμως ο Κέιν έξι λεπτά αργότερα μπόρεσε να απειλήσει τον Βαλντές. Στο 41' ο φορ της Τότεναμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Το δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο εξαιρετικός Σον, ο οποίος στο 57' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπερνάρντο. Ο Κέιν δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 1-0! Ηταν ο 23ος διαφορετικός αντίπαλος – από τους 25 που έχει αντιμετωπίσει στην PL- κόντρα στον οποίο σκοράρει. Ο διεθνής επιθετικός θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς, αλλά νικήθηκε από τον Βαλντές. Η Μίντλεσπρο ρίσκαρε στο τελευταίο δεκάλεπτο, βρέθηκε κοντά στο γκολ. αλλά ο Νεγρέδο τόσο στο 85' όσο και στο 92' έχασε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα