Μάρκο Σίλβα: «Θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μάρκο Σίλβα: «Θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι είναι υπερήφανος για τα όσα πέτυχε στον Ολυμπιακό ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μάρκο Σίλβα συνεχίζει την προπονητική του καριέρα στην Χαλ αλλά ο ίδιος δεν ξεχνάει το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην ιστοσελίδα «noticiasaominuto.com» ανέφερε πως είναι υπερήφανος για τα όσα πέτυχε στην Ελλάδα και ότι θα επιθυμούσε κάποια στιγμή να επιστρέψει. «Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά που κατάφερα στην Ελλάδα. Αγάπησα το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό, που είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και έχω αφήσει πολλούς φίλους εκεί. Η Αθήνα είναι μία πόλη που σε υποδέχεται ωραία. Μετά, θα πρέπει να πηγαίνεις από νίκη σε νίκη. Με την ομάδα αυτή πετύχαμε πολλά και αφήσαμε το δικό μας σημάδι. Σπάσαμε πολλά ρεκόρ, κάναμε καλή πορεία στο Champions League, όπου πετύχαμε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άρσεναλ και ήρθε ο πρόεδρος και μου είπε πως δεν είχε νιώσει ποτέ έτσι», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε στη συνέχεια για το αν θα επέστρεφε: «Αν εξαρτιόταν από μένα, θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Εβάντρο τον οποίο ήθελε να φέρει και στον Ολυμπιακό: «Τον γνωρίζω εδώ και δύο χρόνια. Είναι ένας παίκτης που τον ήθελα σε όποια ομάδα και αν ήμουν. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό προσπάθησα να τον φέρω αρκετές φορές, αλλά η Πόρτο δεν τον άφηνε, λέγοντας πως είναι απαραίτητος. Τώρα που η Χαλ ήθελε έναν παίκτη με τις ικανότητες του Εβάντρο, δεν δίστασα να τον φέρω. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που μπορείς να τον εμπιστευτείς».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα