Μαν. Γιουνάιτεντ - Χαλ 0-0

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Χαλ 0-0

bet365

Η Μάντσεστερ έχασε τα... άχαστα σε ακόμα ένα ματς, αλλά και την ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα. Εξαιρετική η Χαλ στο Ολντ Τράφορντ (0-0) είχε δοκάρι στο τέλος.

Τότεναμ, Αρσεναλ και Λίβερπουλ έκαναν δώρα, αλλά οι παίκτες του Μουρίνιο... φρόντισαν να μην τα εκμεταλλευθούν! Η Γιουνάιτεντ σε ακόμα ένα ματς έχασε πολλές και δυνατές ευκαιρίες, έμεινε στο μηδέν με την εξαιρετική Χακ και παρέμεινε στο -4 από την τετράδα της βαθμολογίας. Μάλιστα, για πρώτη φορά από τη σεζόν 1994-95 οι Κόκκινοι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν δυο νεοφώτιστες (Μπέρνλι, Χαλ). Αλλωστε, ένα απίθανο στατιστικό μαρτυρά τη... γκίνια της ομάδας του Μουρίνιο! Στο Ολντ Τράφορντ και απέναντι στη τρεις νεοφώτιστες έχει 85 σουτ, αλλά μόλις δυο τέρματα. Η Χαλ με τον Σίλβα στον πάγκο της είναι ομάδα, είναι πλέον στο -4 από τη ζώνη παραμονής και παρουσιάζει σημάδια ζωής. Οι Τίγρεις είχαν την πρώτη καλή φάση στο ματς, αλλά ο Μαγκουάιρ από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Μάντσεστερ πίεση, αλλά ο Γιακούποβιτς ήταν εξαιρετικός, κρατώντας το μηδέν στα σουτ του Ζλάταν (14’και 34’) και του Μπλιντ (17’). Η μεγάλη φάση ήρθε στο 42' ο Πογκμπά βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο γκολκίπερ ήταν εντυπωσιακός! Η κατοχή ήταν συντριπτική, αλλά Ζλάταν και Ράσφορντ δεν μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 71΄ χάθηκε μια... τρομερή ευκαιρία, αφού ο Μάτα από το μισό μέτρο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον πεσμένο Γιακούποβιτς. Η Γιουνάιτεντ φώναξε για πέναλτι στον Ζλάταν και στον Μάτα, με τον Μουρίνιο να... τρελαίνεται με την απόφαση του διαιτητή να μη δείξει παράβαση. Βέβαια, στο 85' οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ τυχεροί, αφού το σουτ του Μάρκοβιτς βρήκε το δοκάρι!


Ισόπαλες με 100αρη Κράουτς!
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στο Μπριτάνια Στόουκ και Εβερτον, με τον Κράουτς να φτάνει τα 100 στην Premier League! Αλλωστε, έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που πέτυχε αυτό τον αριθμό (36 ετών, 2 ημερών). Η Στόουκ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον εμπειρο φορ. Μάλιστα, πίεσε και είχε δυο ακόμα φάσεις με Αρναούτοβιτς, Κράουτς, αλλά ο Ρόμπλες έσωσε την εστία του. Τα Ζαχαρωτά ανέβασαν ρυθμό μετά το 25', πήραν μέτρα και στο 37' έφτασαν στο γκολ. Ο Μιραλάς μοίρασε στον Κόουλμαν που βρήκε για δεύτερη σερί αγωνιστική δίχτυα. Η Εβερτον ήταν καλύτερη στην επανάληψη, αλλά όχι εύστοχη, με τους Λουκάκου, Λούκμαν να μη βρίσκουν στόχο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα