Έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο (vid)

Έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο (vid)

Gazzetta team
Έρχεται και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο (vid)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να είναι στην Αθήνα την Τετάρτη (25/1) προκειμένου να υπογράψει το δανεισμό του στην ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο!

Το... μπαμ με τον Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζεται να σκάσει με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήναν για να υπογράψει το δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι (οψιόν για ακόμη έναν χρόνο) στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός την Τρίτη είχε δηλώσει στο gazzetta.gr ότι θέλει να έρθει στην Ένωση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ναι είναι αλήθεια ότι έχουμε μιλήσει και πως είμαι κοντά στην ΑΕΚ, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα θέμα με τον σύλλογο και δεν με αφήνει ακόμη να φύγω και αφορά έναν άλλον επιθετικό που θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Είναι αυτό που περιμένω προκειμένου στη συνέχεια να μετακινηθώ, αλλά πρέπει να δούμε τι θα αποφασίσουν».

Και παρόλο που υπήρξε μια γενικότερη υποβάθμιση του θέματος, στο gazzetta.gr διαβάσατε για τις πιέσεις που ασκούσε ο παίκτης ώστε να κλείσει τελικά στην Ένωση και να βρεθεί η «χρυσή τομή» στη διαφορά των 100.000 ευρώ που υπήρχε.

Τελικά, αργά το βράδυ της Τρίτης η είδηση από την Ισπανία ότι «την Τετάρτη θα είναι στην Αθήνα ο Αραούχο», ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας αλλά και τις δηλώσεις του παίκτη στο gazzetta.gr.

Αργότερα, την υπογραφή της στην εν λόγω μεταγραφή βάζει κι η «As», τονίζοντας:

«Ο Αργεντινός επιθετικός της Λας Πάλμας, Σέρχιο Αραούχο, θα παίξει για την ΑΕκ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος από τα Κανάρια νησιά έψαχνε την έξοδο του παίκτη, με τον οποίο συνεχίζεται η διαμάχη των δύο πλευρών. Ο παίκτης είχε βρεθεί θετικός σε αλκοτέστ στις 19 Ιανουαρίου, δύο μήνες μετά τη καταδίκη του σε 9 μήνες φυλάκισης με αναστολή, επειδή είχε αρνηθεί να κάνει το τεστ».

Κι η «Marca» στο ίδιο μήκος κύματος με το ρεπορτάζ της: «Ο Αραούχο θα παίξει στην ΑΕΚ. Είχε προτάσεις από Αργεντινή, Βραζιλία, Ισπανία, Κίνα και Τουρκία. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες ύστερα από επιμονή του Μανόλο Χιμένεθ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα