Μουρίνιο: «Δεν έχει αναφέρει την Κίνα ο Ρούνεϊ, αλλά... »

Μουρίνιο: «Δεν έχει αναφέρει την Κίνα ο Ρούνεϊ, αλλά... »

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Δεν έχει αναφέρει την Κίνα ο Ρούνεϊ, αλλά... »

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως δεν είναι από εκείνους που κατακρίνουν την επιλογή ποδοσφαιριστών να μετακομίζουν στην Κίνα, τονίζοντας πως ακόμα κι ο Ρούνεϊ, έχει κάθε δικαίωμα να σκεφτεί τη νέα ποδοσφαιρική εμπειρία στην Άπω Ανατολή.

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε θα κρίνει αρνητικά οποιονδήποτε παίρνει την απόφαση ν' αποχωρήσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ενώ, επικεντρώνοντας το ζήτημα στον αρχηγό και πλέον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων», τόνισε πως αν το επιλέξει, είναι ξεκάθαρο δικαίωμά του και ουδείς μπορεί να πει κάτι κακό.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στην καριέρα του. Από εκείνον εξαρτάται. Δεν μου αρέσει να κατακρίνω ποδοσφαιριστές που αποφασίζουν να πάνε στην Κίνα. Εκείνοι ορίζουν τη ζωή και την καριέρα τους.

Τα λεφτά είναι πολύ καλά, η εμπειρία μπορεί να είναι τρομερά ενδιαφέρουσα... Όλοι είναι υπεύθυνοι για τις ζωές τους και τις επιλογές τους. Δεν είμαι εγώ εδώ για να τους κρίνω. Στην περίπτωση του Γουέιν, δεν ξέρω γιατί δεν έχει αναφέρει τίποτα.

Θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο αν θέλετε. Ο τρόπος με τον οποίο θα τελειώσει την καριέρα του, είναι καθαρά δική του απόφαση. Εγώ πιστεύω ότι έχει να μας δώσει πολλά περισσότερα. Ποιος θα μπορούσε να κατακρίνει τον Ζλάταν αν αποφάσιζε να πάει στην Κίνα έπειτα τόσο σπουδαία καριέρα; Το ίδιο ισχύει και με τον Ρούνεϊ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα