Ομάρ: «Διαφορετικά σε Χαλ από Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ομάρ: «Διαφορετικά σε Χαλ από Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, την Χαλ. Τι τόνισε για τον Ολυμπιακό. Τι σχόλιο έκανε για εκείνον ο Μάρκο Σίλβα.
Μεταξύ άλλων ο Ομάρ είπε πως «είναι διαφορετικά από ότι στον Ολυμπιακό, γιατί εκεί έπρεπε να κερδίζουμε κάθε εβδομάδα και να κερδίζουμε κάθε χρόνο τον τίτλο. Εδώ θα παλέψουμε για να κρατηθούμε στην κατηγορία και είναι μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ»
Μετά προσέθεσε: «Είμαι ένα φουλ μπακ με επιθετικές αρετές, τις οποίες θέλω να δείξω και στην Χαλ. Είμαι ενθουσιασμός που θα αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ και ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου».
Οσο για το γεγονός ότι θα έχει προπονητή και πάλι τον Μάρκο Σίλβα, τόνισε: «Ανυπομονώ να παίξω ξανά υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα. Είχαμε μια μεγάλη σεζόν πέρσι στον Ολυμπιακό και ξέρω τι προπονητής είναι. Είναι ο κύριος λόγος που ήρθα στην Χαλ. Εχω μάθει πολλά από αυτόν και ξέρω ότι θα βελτιωθώ και θα μάθω ακόμα περισσότερο μαζί του. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα και είμαι χαρούμενος που το πραγματοποιώ».
Ο Σίλβα από την άλλη που είχε τον Ομάρ ως παίκτη και στον Ολυμπιακό επισήμανε: «Από τότε που ήρθα στην Χαλ δεν έχουμε παίξει με 'καθαρόαιμο' δεξιό μπακ και ήταν μια θέση που χρειαζόμασταν λύση. Ο Ομάρ είναι ένας παίκτης που ξέρω πολύ καλά και έχει έρθει για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα