Πλίμουθ - Λίβερπουλ 0-1

Πλίμουθ - Λίβερπουλ 0-1

Gazzetta team
Πλίμουθ - Λίβερπουλ 0-1

bet365

Χρειάστηκαν... 2316 ημέρες, ώστε ο Λούκας να βρει δίχτυα με τη φανέλα της Λίβερπουλ! Ηταν άλλωστε και το γκολ πρόκρισης (1-0) κόντρα στην Πλίμουθ. Στην επόμενη φάση Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον.

Η Λίβερπουλ έπαιξε και στο «Home Park» με αρκετές αλλαγές, ίδρωσε, αλλά με ένα γκολ του Λούκας κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Πλίμουθ και να επικρατήσει 1-0. Ετσι, στην επόμενη φάση του κυπέλλου θα βρει απέναντί της τη Γουλβς (εντός έδρας). Ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα έπειτα από μια εξαετία (Σεπτέμβρη του 2010 ) και με κεφαλιά σφράγισε την πρόκριση. Οι Κόκκινοι είχαν κάποιες καλές προσπάθειες με τον Στάριτζ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Πλίμουθ ήταν πολύ καλά στημένη, έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ και στο 74' είχε τη φάση του αγώνα, ωστόσο το υπέροχο γυριστό του Τζέρβις βρήκε το δοκάρι του Κάριους. Οι Κόκκινοι θα μπορούσαν λίγο πριν το τέλος να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Οριγκί αστόχησε από την άσπρη βούλα. Αλλωστε, έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που αστοχεί σε πέναλτι έπειτα τον Στίβεν Τζέραρντ τον Μάιο του 2015.

Στο «St. James' Park», η Νιούκαστλ επικράτησε 3-1 της Μπέρμιγχαμ και βρέθηκε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Παράλληλα, έσπασε την... κατάρα που τη θέλει να χάνει στη διοργάνωση την τελευταία πενταετία. Αλλωστε, η τελευταία νίκη της στο FA Cup ήταν τον Γενάρη του 2012. Ο Ρίτσι με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γκουφράν στο 34' πέτυχε το 2-0. Ο Κότεριλ έβαλε τους φιλοξενούμενους στο κόλπο, αλλά στις καθυστερήσεις και πάλι ο Ρίτσι βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το 3-1.


Το «St.Mary's» ήταν... άδειο, ο κόσμος γύρισε την πλάτη έπειτα τις διαδοχικές γκέλες της Σαουθάμπτον, ωστόσο οι Αγιοι δεν επηρεάστηκαν και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Βέβαια, οι γηπεδούχοι ίδρωσαν, αφού επικράτησαν 1-0 της Νόριτς με γκολ του Λονγκ στις καθυστερήσεις.

Τα ζευγάρια στον 4ο γύρο

Τότεναμ - Γουίκομ
Λίβερπουλ - Γουλβς
Ντέρμπι - Λέστερ
Σαουθάμπτον - Αρσεναλ
Τσέλσι - Μπρέντφορντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι
Οξφορντ - Νιούκαστλ
Σάτον- Λιντς
Λίνκολν - Μπράιτον
Μίλγουολ - Γουότφορντ
Φούλαμ - Χαλ
Μίντλεσμπρο - Ακρινγκτον
Ρότσντεϊλ - Χάντερσφιλντ
Μπέρνλι - Μπρίστολ Σίτι
Μπλάκμπερν - Μπλάκπουλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα