Μαν. Γιουνάιτεντ - Χαλ 2-0

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Χαλ 2-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα 2-0 της Χαλ και ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του League Cup. Πήρε ανάσες ο Ζλάταν, δεν έσπασε το ρεκόρ ο Ρούνεϊ.

Ο Ζλάταν πήρε ανάσες ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να κερδίσει τη Χαλ με 2-0 και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό του League Cup. Oι Κόκκινοι διάβολοι είχαν ουσία, ευκαιρίες, δοκάρι και θα παρουσιαστούν χαλαροί στον επαναληπτικό της 26ης Ιανουαρίου. Εννέα διαδοχικές νίκες για την ομάδα του Μουρίνιο, το καλύτερο σερί από τον Φλεβάρη του 2009 (11 σερί). Απογοητευμένος ο Μάρκο Σίλβα για το γεγονός πως αποχώρησαν τραυματίες οι Χένρικσεν, Τάιμον.

Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη, μπήκε πιο δυνατά, απείλησε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Γιακούποβιτς ήταν εξαιρετικός και στο 9' έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Μάτα. Στο 18' ο Μκιταριάν βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και στο 28' είδαν τον Γιακούποβιτς να κερδίζει και τον Ράσφορντ. Η Χαλ επισκέφθηκε μόλις μια φορά την εστία της Μάντσεστερ, αλλά φρόντισε να την... παγώσει. Ο Σνόντγκρας έκανε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Ντιομαντέ βρήκε το δοκάρι. Δυνατό ξεκίνημα και στην επανάληψη για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ρούνεϊ δε μπόρεσε να σκοράρει και να σπάσει το ρεκόρ! Στο 56ο λεπτό πάντως ήρθε το γκολ, όταν από κεφαλιά του Μκιταριάν, ο Μάτα σημείωσε το 1-0. Ηταν το 33ο τέρμα του με τη φανέλα της Μάντσεστερ. Στο 74' η Γιουνάιτεντ έχασε μοναδική ευκαιρία, αλλά η μπάλα από την άψογη εκτέλεση φάουλ του Πογκμπά βρήκε το δοκάρι. Ο Φελαϊνί μπήκε στο ματς και δικαίωσε τον Μουρίνιο για την επιλογή του, αφού στο 87' με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα