Τεσσάρα η Τσέλσι (vid)

Gazzetta team
Τεσσάρα η Τσέλσι (vid)

bet365

H Τσέλσι δε συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Πιτέρμπορο, επικράτησε 4-1 και βρέθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Εύκολη πρόκριση για Μίντλεσμπρο.

Η Τσέλσι πέρασε στο ρελαντί το εμπόδιο της Πιτέρμπορο, επικράτησε 4-1 και βρέθηκε στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι Μπλε είχαν τον απόλυτο έλεγχο, κι έπειτα το πρώτο κακό δεκάλεπτο, πήραν τον έλεγχο κι επέβαλλαν το ρυθμό τους. Βέβαια, σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι κι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ανγκολ να ανοίξουν το σκορ. Στο 15' η Τσέλσι κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Πέδρο, ενώ λίγο αργότερα ο Ισπανός είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Λίγο πριν το τέλος του α' μέρους, οι Λονδρέζοι καθάρισαν το ματς, με σκόρερ τον Μπατσουαγί! Ο Γουίλιαν στο 52' έπειτα από ασίστ του Πέδρο πέτυχε το 3-0! Η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες στο 67', με τον Τέρι να δέχεται την κόκκινη κάρτα, στην επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα έπειτα από δύο μήνες! Η Πιτέρμπορο μείωσε στο 70' με τον Νίκολς, αλλά ως εκεί... Οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά δίχτυα και στο 75' ο Πέδρο διαμόρφωσε το 4-1.


Καλύτερη με 10 η Μπόρο
Τελικά ήταν τέτοια η αγωνιστική διαφορά της Μίντλεσμπρο με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που ακόμα και με παίκτη λιγότερο, η πρώτη έβαλε δύο γκολ. Η πρόκριση της ήρθε με το 3-0, καθώς είχε προηγηθεί με τον Λίντμπιτερ (57'). Δευτερόλεπτα αργότερα όμως έμεινε με 1-0 μετά την αποβολή του Αγιάλα. Ακόμα και έτσι πάντως είδε τους Νεγρέδο (67'), Ντε Ρουν (90'+1') να βρίσκουν δίχτυα και έτσι πέρασαν στον 4ο γύρο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα