Η πρωταθλήτρια Ευρώπης που... εξαφανίστηκε

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης που... εξαφανίστηκε

Κώστας Ζάλιαρης
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης που... εξαφανίστηκε

bet365

Οι ρυθμοί του σύγχρονου ποδοσφαίρου, οι μεταγραφές, το πλήρωμα του χρόνου και η συνεχής αλλαγή σκηνικού, «εξαφάνισαν» την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012, μετά και την αποχώρηση του Μίκελ...

Ο Νιγηριανός μέσος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Τιανχίν Τέντα, για να γίνει ακόμα ένας που δέχεται τα... τρελά λεφτά της Άπω Ανατολής.

Με το φινάλε και της δικής του παρουσίας στους «μπλε» του Λονδίνου, η ομάδα που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2012 στο Μόναχο, στον τελικό με τη Μπάγερν έχει... εξαλειφθεί, αφού, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, υπάρχουν μονάχα δύο από τους 11 που είχαν ξεκινήσει σ' εκείνο το ματς με τους Βαυαρούς!

Αυτοί είναι οι Γκάρι Κέιχιλ και Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος μάλιστα επέστρεψε, αφού είχε επιλέξει να πάρει εμπειρίες και από το Championnat με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, πανηγυρίζοντας κάθε τίτλο εκτός από ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι υπόλοιποι της 11άδας της Τσέλσι από τον τελικό του 2012 είναι οι Τσεχ (Άρσεναλ), Λάμπαρντ (απόσυρση), Ράιαν Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Άσλεϊ Κόουλ (Λ.Α. Γκάλαξι), Χουάν Μάτα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοσέ Μποσίνγκουα (ελεύθερος), Ντιντιέ Ντρογκμπά (ελεύθερος), Σάλομον Καλού (Χέρτα Βερολίνου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα