Παίρνει πίσω τον Άκε η Τσέλσι

Gazzetta team
Παίρνει πίσω τον Άκε η Τσέλσι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Τσέλσι φέρεται να έχει αποφασίσει να διακόψει τον δανεισμό του Νέιθαν Άκε στην Μπόρνμουθ.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Τσέλσι φέρεται να είναι ο Νέιθαν Άκε. Σύμφωνα με τον Guardian η Τσέλσι αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν που της επιτρέπει να διακόψει τον δανεισμό του στην Μπόρνμουθ.

Ο Ολλανδός μπακ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Χάου και ο τελευταίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα χάσει τον παίκτη τις επόμενες μέρες. Η απόφαση είναι στα χέρια του Κόντε, που αξιολογεί την κατάσταση, όμως φαίνεται ότι έχει πειστεί από τον 21χρονο άσο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.