Ομάρ και Λεμονάκης για Πρέμιερ Λιγκ

Ομάρ και Λεμονάκης για Πρέμιερ Λιγκ

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ και Λεμονάκης για Πρέμιερ Λιγκ

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ερυθρόλευκος αναλυτής Αντώνης Λεμονάκης οδεύουν προς την Πρέμιερ Λιγκ. Επιβεβαίωση για Λεμονάκη από τον Ολυμπιακό.
Στη Νορβηγία θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως ο Ομάρ θα κλείσει σε σύλλογο της Πρέμιερ.
Χαρακτηριστικά το Nettavisen αναφέρει πως ο διεθνής μπακ θα αποχωρήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες από τους «ερυθρόλευκους» με προορισμό κάποια από τις ομάδες της Premier League που τον θέλουν, όπως η Σαουθάμπτον, η Γουότφορντ, η Γουέστ Χαμ αλλά και η Χαλ του πρώην προπονητή των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα.
«Θα δούμε. Υπάρχουν κάποιες επαφές. Όλα είναι ανοιχτά. Έχουμε ακόμα περίπου 2,5 εβδομάδες. Όλα μπορούν να γίνουν», μετέφερε η πλευρά του παίκτη στο Gazzetta.gr. Κατά τα άλλα σχετικά με τον Λεμονάκη υπήρξει μία επιβεβαίωση από μεριάς των Πειραιωτών ότι οδεύει προς Πρέμιερ Λιγκ. Φαίνεται πως θα πλαισιώσει το team του Πορτογάλου τεχνικού. Η ποιότητα της δουλειάς του Αντώνη Λεμονάκη σε θέμα αναλύσεων αγώνων και scouting αντιπάλων είναι δεδομένη και η μεταπήδησή του στην Πρέμιερ δείχνει και την αξία του. Υπεύθυνος και συνεργάτης του Μπέντο σε αυτόν τον τομέα συνεχίζει ο Γιώργος Μαρτάκος.
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα