Γουότφορντ - Τότεναμ 1-4

Γουότφορντ - Τότεναμ 1-4

bet365

Εντυπωσιακή είσοδος της Τότεναμ στο 2017, διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την Γουότφορντ και βρέθηκε στην 3η θέση!

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας τεσσάρα για την Τότεναμ στην Premier League και η τελευταία φορά που συνέβη κάτι ανάλογο (4+γκολ) χάνεται στο... 1960! Οι Σπερς ήταν εντυπωσιακοί, εκμεταλλεύθηκαν την τραγική άμυνα της Γουότφορντ και τη διέσυραν με 4-1. Εξαιρετικοί Κέιν, Ντέλι Αλι, πέτυχαν τα γκολ της ομάδας τους, ενώ μεγάλο ματς έκανε και ο Τρίπιερ, με την Τότεναμ να σκαρφαλώνει στην 3η θέση. Μάλιστα, ο φορ της Τότεναμ έφτασε τα 59 γκολ σε 100 ματς στην Premier League, αριθμό ίδιο με τον Τιερί Ανρί! Οσο για τους γηπεδούχους, έκτη διαδοχική σεζόν δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο πρώτο ματς της χρονιάς.


Με 13 σουτ έναντι δυο της αντιπάλου, 59% κατοχή μπάλας και δώδεκα ευκαιρίες, απέναντι σε μια της Γουότφορντ, πώς να μην κάνει πάρτι η Τότεναμ στο α’ μέρος! Οι Σπερς εκμεταλλεύθηκαν τις πολλές απουσίες της αντιπάλου τις καλές επιλογές και πήραν εύκολα τον έλεγχο. Στο 23’ βρέθηκαν κοντά στο γκολ, όταν από πάσα του Ερικσεν, ο Ρόουζ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 27’ ο Ντέλε Αλι είδε τη σουτάρα του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, κι ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ! Κέιν και Τρίπιερ συνδυάστηκαν υπέροχα και ο διεθνής φορ με άψογο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ο Τρίπιερ έκανε πάρτι από τα δεξιά και πέντε λεπτά αργότερα με εξαιρετική σέντρα έδωσε ιδανική ασίστ στον Κέιν για το 2-0!


Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 41’ από λάθος του Καμπούλ, ο Ντέλε Αλι με πλασέ πέτυχε το τέταρτό του τέρμα στα τρία τελευταία παιχνίδια της Premier League! Εξάλλου, ήταν η πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 1997 που η Τότεναμ βρέθηκε να προηγείται με 3-0 εκτός έδρας. Με φόρα ξεκίνησε το β΄ μέρος η ομάδα του Ποκετίνο και στο 46’ από λάθος του Πρεντλ, ο Ντέλι Αλι πέτυχε με δύσκολο πλασέ το 4-0! Οι Σπερς έριξαν ρυθμό κι έστρεψαν το βλέμμα τους στο ντέρμπι με την Τσέλσι την Τετάρτη. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-1 στις καθυστερήσεις.


All Goals & Highlights - Watford 1-4 Tottenham... από livee-football1
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα