Χειρότερα από ποτέ ο Γκασκόιν (pics)

Γιώργος Καραμάνος
Χειρότερα από ποτέ ο Γκασκόιν (pics)

bet365

Σε άθλια κατάσταση μετά από καυγά, με 11 ράμματα σε νοσοκομείο, ο Πολ Γκασκόιν φωτογραφήθηκε να κλαίει, καθώς βυθίζεται όλο και πιο πολύ στους δαίμονές του.

Κορυφαίος Βρετανός playmaker στα 90s, ο Πολ Γκασκόιν δίνει εδώ και χρόνια καθημερινή μάχη με την εξάρτησή του από το αλκοόλ και κατ' επέκταση να κρατηθεί στη ζωή. Το τελευταίο περιστατικό στο οποίο βρέθηκε μπλεγμένος, τον έστειλε στο νοσοκομείο με σουβενίρ 11 ράμματα γύρω από το μάτι.

Ο Γκάζα μεθυσμένος προκαλούσε σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Ξεκίνησε καυγά και κάποιος τον έριξε από τις σκάλες. Πήρε όμως εξιτήριο και η εικόνα του είναι πιο άθλια από ποτέ. Φαίνεται εντελώς παρατημένος και η φωτογραφία τον έχει πιάσει να κλαίει. Δυστυχώς, όσες φορές και εάν έχει μπιε σε κλινική απεξάρτησης, κάθε φορά βυθίζεται όλο και πιο πολύ στους δαίμονές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα