Σαουθάμπτον - Τότεναμ 1-4

Γιώργος Κοντογεώργης
Σαουθάμπτον - Τότεναμ 1-4

bet365

Η Τότεναμ βρέθηκε να χάνει στο Saint Mary's αλλά βρήκε τον τρόπο να γυρίσει το ματς κόντρα στην Σαουθάμπτον (1-4) που έπαιξε για 40 λεπτά με δέκα. Δύο γκολ ο Ντέλε Αλι.

Αν και ξεκίνησε με γκολ στην πλάτη στα 69 δευτερόλεπτα η ομάδα του Μαουρίστιο Ποκετίνο αντέδρασε εντυπωσιακά κόντρα στην Σαουθάμπτον, που έμεινε μάλλον άδικα με δέκα παίκτες στο 55', και παρά το χαμένο πέναλτι του Κέιν και το δοκάρι του Ερικσεν πέτυχε ευρεία νίκη υποχρεώνοντας τους Αγίους στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα από τον Νοέμβριο του 1998. Στο -10 από την κορυφή ύστερα από 18 αγώνες βρίσκεται η Τότεναμ και το -4 από την 2η θέση της Premier League.

Μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν μετά το φάουλ του Γουόρντ-Πρόουζ ο Φαν Ντάικ νίκησε τους πάντες στον αέρα για το 1-0. Η Τότεναμ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση άμεσα, ο Κέιν σούταρε άουτ (4') και ο Ρέντμοντ από πλευράς Σαουθάμπτον απείλησε με σουτ (17'). Στο 19' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ύστερα από σέντρα του Μούσα Σισοκό από αριστερά και ύστερα από κόντρα ο Ντέλε Αλι πήρε την κεφαλιά από τον Φαν Ντάικ για το 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους αφού στο 43' ο Γουανιάμα δεν κατάφερε να σκοράρει με το αριστερό από κοντά.

Γκολ είχαμε νωρίς και δεύτερο μέρος. Στο 52' ύστερα από κόρνερ του Ερικσεν, ο Κέιν με τρομερό άλμα και κεφαλιά στην οποία η μπάλα έπιασε ταχύτητα 97 χιλιομέτρων, έκανε το 1-2. Μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Ντέλε Αλι έφυγε στο ξέφωτο και έκανε το σουτ, όμως ο Ρέντμοντ τον είχε ακολουθήσει και έπεσε στα πόδια του τραβώντας, κάτι που έκανε το Μάικ Ντιν να δείξει τη βούλα και πολύ αυστηρή κόκκινη. Ο Χάρι Κέιν όμως από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα... πουλιά και στο 71' στάθηκε άτυχος και ο Ερικσεν που έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο φινάλε. Στο 85' ο Σον, που είχε περάσει μόλις σαν αλλαγή σκόραρε με διαγώνιο αριστερό και δύο λεπτά μετά ο Ντέλε Αλι με curler με το εσωτερικό μετά την όμορφη ενέργεια και την ασίστ του Ρόουζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα