Λίβερπουλ - Στόουκ 4-1

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Στόουκ 4-1

bet365

Η Στόουκ προηγήθηκε, αλλά η άμυνα της συνέχισε τις γκάφες και η Λίβερπουλ τη διέλυσε με 4-1. Στο -6 από την Τσέλσι οι Κόκκινοι, έφτασαν τα 86 γκολ στο 2016!

Είναι η πιο καυτή ομάδα της Premier League και αν δεν την τελειώσεις όταν έχεις την ευκαιρία το... πληρώνεις! Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Στόουκ έχασε τεράστια ευκαιρία για μεγαλύτερο προβάδισμα και η αντίδραση των Κόκκινων... εντυπωσιακή. Σε αυτό πάντως βοήθησε και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρεις μεγάλες γκάφες- δώρα στους γηπεδούχους. Οι Κόκκινοι επικράτησαν 4-1, βρέθηκαν στο -6 από την Τσέλσι και πάνε αεράτοι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τη Σίτι! Η ομάδα του Κλοπ είναι καταιγιστική στο 2016, έχει 86 γκολ, σπάζοντας το ρεκόρ του 1989 (85 γκολ). Οσο για τους «Πότερς», έμειναν τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ δεν έσπασε ούτε φέτος η... κατάρα του Χιουζ, ο οποίος δεν έχει κερδίσει τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ ως τεχνικός.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και είχαν κάποιες καλές στιγμές με Χέντερσον και Φιρμίνο. Ωστόσο, η Στόουκ έπειτα το πρώτο δεκάλεπτο πήρε τον έλεγχο, είχε ουσία και στο 12' άνοιξε το σκορ. Ο Πίτερς έκανε τη σέντρα και ο Γουόλτερς με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ηταν η πρώτη φορά από τον περασμένη Μάη που οι Κόκκινοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ εντός για την Premier League. Οι Πότερς είχαν ψυχολογία και λίγο αργότερα βρέθηκαν μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα, αλλά στη σουτάρα του Αλαν ο Μινιολέ έσωσε με τα πόδια. Η Λίβερπουλ ανέβασε ρυθμό έπειτα το 25' κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φιρμίνο. Κάπου εκεί η άμυνα της Στόουκ αποφάσισε να δώσει τα δώρα στους γηπεδούχους. Τραγικό διώξιμο του Τζόνσον και ο Λαλάνα στο 34' πέτυχε το 1-1. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος μέσος φέτος που έχει συμμετοχή σε 13 γκολ (7 τέρματα, 6 ασίστ). Στο 43' ο Φιρμίνο εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια της αντιπάλου, έκανε το σουτ και με τη βοήθεια των δοκαριών πέτυχε το 2-1. Ηταν το 15ο του γκολ στο 2016, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη των Κόκκινων!

Στο 60ο λεπτό όλα τελείωσαν! Λάθος του Τζόνσον, ωραίο γύρισμα του Οριγκί και ο Ιμπουλά με... ιδανικό τρόπο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το Ανφιλντ έσπρωχνε τους Κόκκινους σε ακόμα ένα τέρμα και στο 70 ήρθε το τέταρτο! Γκάφα του Σόουκρος, ο Στάριτζ πέρασε τον Γκραντ και πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στην Premier League.


All Goals & highlights - Liverpool 4-1 Stoke... από footballderby
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα