Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας 1-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας 1-1

bet365

Η Γουότφορντ ευστόχησε στο πέναλτι και πήρε 1-1 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας που έχασε το δικό της στο ντεμπούτο του Αλαρνταϊς.

Θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει καλύτερα τη θητεία του στους Λονδρέζους ο Σαμ Αλαρνταϊς, ο οποίος έπαιξε το πρώτο του ματς από τον πάγκο των Λονδρέζων. Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την Γουότφορντ που έγινε η 4η στην ιστορία της PL που κάνει δύο αλλαγές στο πρώτο τέταρτο και η Πάλας ήταν σαφώς ανώτερη και προηγήθηκε δίκαια στο 26’ με το διαγώνιο σουτ του Καμπάιγ μέσα από την περιοχή ύστερα από τρομερή ατομική προσπάθεια και εξαιρετική ασίστ από τον Τάουνσεντ (0-1). Στο 36’ το λάθος του Πρεντλ ‘ανάγκασε’ τον Εουρέλιο Γκόμες να ανατρέψει τον Μπεντέκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Βραζιλιάνος keeper νίκησε τον Βέλγο φορ από τη βούλα και κράτησε στο ματς την ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι.

Η τελευταία είχε την καλύτερη φάση στο ματς στο 59’ με τον Ιγκάλο αλλά πήρε τον βαθμό στο 70’ όταν ο Ντίνι -που είχε μπει αλλαγή- νίκησε από τα 11 βήματα τον Χένεσι ύστερα από ανατροπή του Πρεντλ από τον Ντιλέινι και έφτασε τα 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Hornets. Υστερα από το τελικό 1-1 η Κρίσταλ Πάλας έμεινε χωρίς clean sheet μακριά από την έδρα της για 365 μέρες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα