Μόγιες: «Η Γιουνάιτεντ ήθελε Μπέιλ, Κρόος και Ρονάλντο»
Ο Ντέιβιντ Μόγιες ανέλαβε το δύσκολο έργο της μετάβασης στη μετά-Φέργκιουσον εποχή και έφυγε από το Old Trafford ως αποτυχημένος. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αν είχαν τελικά προχωρήσει οι κινήσεις που θα ήθελε. «Ο Κρόος είχε συμφωνήσει να έρθει το καλοκαίρι. Είχαμε συμφωνήσει ο ίδιος μαζί του και με τον ατζέντη του. Όταν πρωτοπήγα στην ομάδα, ο πραγματικός στόχος μου ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ. Αισθανόμουν σαν ο Μπέιλ να ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάλεψα μέχρι το τελευταίο λεπτό, στην πραγματικότητα κάναμε μεγαλύτερη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης». Αλλά ο Γκάρεθ αποφάσισε να πάει στη Μαδρίτη. Αυτός ήταν στο μυαλό μου ο παίκτης που θα ήθελα να φέρω στη Γιουνάιτεντ», αποκάλυψε ο Μόγιες.
Όσον αφορά τον Ρονάλντο, τόνισε: «Θυμάμαι όταν πρωτοσυνάντησα τον Σερ Άλεξ, πάντα μου έλεγε ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Ρονάλντο. Αυτό ήταν το επίπεδο στο οποίο στοχεύαμε».
Ο Σκωτσέζος έπλεξε και το εγκώμιο του Ζερμέν Ντεφόε, ο οποίος... ξελασπώνει τη Σάντερλαντ! «Είναι ανεκτιμήτης αξίας, δεν είναι; Δεν υπάρχει τιμή που θα μπορούσαμε να του βάλουμε, επειδή είναι πολύ σημαντικός στο στόχο της παραμονής στην Premier League», τόνισε ο άλλοτε τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Οι Galacticos, το Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ
- Τεν Χαγκ: Ανακοινώθηκε ως νέος τεχνικός διευθυντής στη Τβέντε!
- Γκουαρδιόλα για Αμορίμ: «Κάθε προπονητής προσλαμβάνεται για τις ιδέες του και απολύεται για τα αποτελέσματά του»