Εβερτον - Λίβερπουλ 0-1

Gazzetta team
Εβερτον - Λίβερπουλ 0-1

bet365

Ο Μανέ... πλήγωσε τον Κούμαν, τον άνθρωπο που τον έφερε στην Premier League, αφού με τέρμα στο 94΄ έδωσε μεγάλο τρίποντο στη Λίβερπουλ (1-0) μέσα στο Goodison Park.

O Κούμαν πίεσε τη Σαουθάμπτον να δαπανήσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Μανέ από τη Σάλτσμπουργκ, όμως ο Σενεγαλέζος... φρόντισε να τον πληγώσει. Με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τεράστιο τρίποντο στη Λίβερπουλ (1-0) μέσα στο Goodison Park επί της Εβερτον! Ετσι, οι Κόκκινοι βρέθηκαν στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η τραγική παράδοση για τα Ζαχαρωτά συνεχίστηκε, αφού έχουν μόλις μια νίκη στα τελευταία 20 Merseyside derbies για την Premier League. Πότε είχε έρθει αυτό το τρίποντο; Τον Οκτώβριο του 2010.

«Σούπα» το α' ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να μη βρίσκουν χώρους για να απειλήσουν. Χρειάστηκαν... 27 λεπτά για να καταφέρει η Λίβερπουλ να κάνει πρώτη επαφή μέσα στην περιοχή της Εβερτον. Δέκα λεπτά αργότερα είχε και την πρώτη καλή της φάση στο ματς, όταν από γύρισμα του Κλάιν ο Οριγκί έστειλε τη μπάλα άουτ. Η απάντηση για τα Ζαχαρωτά ήρθε στις καθυστερήσεις του α' μέρους, αλλά η κεφαλιά του Φούνες Μόρι δε βρήκε στόχο. Ηταν μόλις το δεύτερο φετινό ματς στην Premier League στο οποίο δεν υπήρξε σουτ εντός στόχου στο α' μέρος! Οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, είχαν τον έλεγχο και στο 50' βρέθηκαν μια ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Φιρμίνο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στεκέλενμπουργκ. Πλήγμα για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Στεκέλενμπουργκ, με τον Ρόμπλες να παίρνει τη θέση του. Βέβαια, ο γκολκίπερ της Εβερτον είχε εξαιρετική επέμβαση στο 80' όταν νίκησε ξανά τον Φιρμίνο. Ο Στάριτζ μπήκε στα τελευταία λεπτά έδωσε πνοή στους φιλοξενούμενους και... πάσα για γκολ! Στις καθυστερήσεις έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μανέ από κοντά διαμόρφωσε το 1-0.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα