Τότεναμ – Μπέρνλι 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Τότεναμ – Μπέρνλι 2-1

bet365

Η Μπέρνλι έβαλε δύσκολα στους Spurs, που όμως έφτασαν στην ανατροπή (2-1) και πλησίασαν στο -1 από την τετράδα.

Αφού έκανε την κοιλιά της, η Τότεναμ επιστρέφει στα καλά αποτελέσματα και φτάνοντας στην τρίτη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, πλησίασε στο -1 από τις θέσεις του Champions League. Η αλήθεια είναι πως οι Λονδρέζοι αγχώθηκαν πολύ, για να φτάσουν στο 2-1 επί της Μπέρνλι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν που προηγήθηκαν, με το κοντινό σουτ του Μπαρνς (21'), ο οποίος έβαλε μόλις το δεύτερο γκολ της ομάδας σε οκτώ εξόδους.

Ο Ντέλε Αλι αρχικά σημάδεψε το δοκάρι, αλλά λίγο αργότερα (28') ισοφάρισε με προβολή. Από εκεί και έπειτα η Τότεναμ είχε τον αγωνιστικό μονόλογο. Θα μπορούσε βέβαια και να μην νικήσει, αλλά ο διαιτητής χάρισε την αποβολή στον Σισοκό, που ήταν εκείνος που πάσαρε στον Ρόουζ (71') για το τέρμα της νίκης, με αριστερό σουτ του πλάγιου μπακ.

Ετσι η Μπέρνλι παραμένει η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος και χωρίς επιτυχία επί της Τότεναμ από ένα ματς Κυπέλλου τον Γενάρη του 1983. Οι γηπεδούχοι, αντιθέτως, είναι αήττητοι για εννέα αγώνες στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της ιστορίας τους στην Premier League, μετά τα 13 ματς της σεζόν 2000-'01.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα