Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον 1-3

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον 1-3

bet365

Με δύο γκολ του Τζέι Ροδρίγες στο δεύτερο μέρος η Σαουθάμπτον επικράτησε με ανατροπή της Μπόρνμουθ στο Vitality Stadium (1-3).

Οι Αγιοι, που επέστρεψαν στα ψηλά της Premier League και την 7η θέση, βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 6' όταν στη σέντρα του Τζακ Γουίλσιρ από δεξιά ο Νέιθαν Ακε έκανε εξαιρετική κίνηση μπροστά από τον προσωπικό του αντίπαλο και με καταπληκτική κεφαλιά-ψαράκι έκανε το 1-0. Η απάντηση της ομάδας του Κλοντ Πιέλ δεν άργησε να έρθει και στο 14' ο αριστερός μπακ, Ράιαν Μπερτράντ, με καταπληκτική ατομική ενέργεια και τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και το 48' ο Ντέιβις έχοντας μόλις μερικά λεπτά στο ματς έδωσε την ασίστ για το 1-2 από τον Τζέι Ροδρίγες, ο οποίος στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με τρομερό βολέ από μακρινή απόσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα