Γουέστ Μπρομ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2

Gazzetta team
Γουέστ Μπρομ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-2

bet365

O Ζλάταν πήρε τα πάνω του, πέτυχε δυο γκολ στο «Hawthorns» και η Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Γουέστ Μπρομ. Τρία στα τρία η ομάδα του Μουρίνιο που έπιασε την Τότεναμ στην 5η θέση.

Ο Ζλάταν βρίσκει δίχτυα και η Γιουνάιτεντ ανεβαίνει! Τρίτο γκολ σε τρία ματς ο Σουηδός, τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ που έφτασε την Τότεναμ στην πεντάδα. Παράσταση για ένα ρόλο το ματς με τη Γουέστ Μπρομ (2-0) στο «Hawthorns», με τον Ιμπραΐμοβιτς να φτάνει τα 16 σε όλες τις διοργανώσεις, δέκα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του! Παράλληλα, έφτασε τα 100 τέρματα σε 170 παιχνίδια πρωταθλήματος από τη σεζόν 2011-12. Εξάλλου, μόνο ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έχει πετύχει περισσότερα (12) από τον Iμπρα (11) στα πρώτα 16 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα των Κόκκινων.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε μπορούσε να φανταστεί ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο! Μόλις στο 5ο λεπτό η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ζλάταν. Απίθανη σέντρα του Λίνγκαρντ, καρφωτή κεφαλιά του Σουηδού και η Μάντσεστερ πέτυχε το 1-0. Η Γουέστ Μπρομ προσπάθησε να αντιδράσει και μόλις στο 12ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά του Ολσον κατέληξε άουτ. Στο 23' ήρθε η σειρά της Γιουνάιτεντ να αντιδράσει, ο Ρούνεϊ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε, μιας και η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι. Ετσι, δεν κατάφερε ούτε στο Hawthorns να φτάσει στην κορυφή των σκόρερ τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 31' η Μπρομ απείλησε με ισοφάριση, ο Φίλιπς έκανε τη σέντρα, αλλά ο Ροντόν δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Λίνγκαρντ από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ. Η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο στην επανάληψη, έστειλε μήνυμα με τη σουτάρα του Πογκμπά στο 55' κι ένα λεπτό αργότερα καθάρισε το ματς. Πάσα του Ρούνεϊ (εννέα ασίστ στη σεζόν), ο Ζλάταν πέρασε υπέροχα δυο αντιπάλους και με τη βοήθεια της τύχης διαμόρφωσε το 2-0. Μέχρι το τέλος του ματς, η Γιουνάιτεντ δεν απειλήθηκε, ήταν σκληρή αμυντικά... εκνευρίζοντας τους αντιπάλους. Σε μια από αυτές τις φάσεις, ο Ροντόν έριξε σφαλιάρα στον Ρόχο, αλλά γλίτωσε την κόκκινη! Η ομάδα του Μουρίνιο έμεινε έβδομο διαδοχικό ματς αήττητη, ενώ πριν τη νέα χρονιά υποδέχεται Σάντερλαντ και Μίντλεσμπρο!


Zlatan Ibrahimovic Goal HD - West Brom 0-1... από eurofoot4


Zlatan Ibrahimovic Second Goal - West Brom 0-2... από nAProCyn
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα