Ανάσα η Γουέστ Χαμ, βαθμό η Λέστερ (vids)

Gazzetta team
Ανάσα η Γουέστ Χαμ, βαθμό η Λέστερ (vids)

bet365

Η Γουέστ Χαμ αναπνέει! Η ομάδα του Μπίλιτς πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στη Χαλ. Βαθμό στο 88' για τη Λέστερ στο Μπριτάνια (2-2), παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα παίκτες από το 28'.

Η Γουέστ Χαμ στάθηκε τυχερή και με πέναλτι του Νομπλ πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Χαλ. Οι φιλοξενούμενοι σημάδευαν τα δοκάρια, με τον Μποκανί να έχει το πρώτο στο 21’ και την Χαλ να πλησιάζει περισσότερο στο γκολ στο πρώτο μέρος. Μέχρι το 60’ η Χαλ είχε άλλα δύο δοκάρια με τους Νομπλ (παραλίγο αυτογκόλ) και Ρόμπερτσον. Το ματς άνοιξε, ο Ρόμπερτσον έσωσε στην γραμμή την κεφαλιά του Αγιού και τελικά το γκολ ήρθε για την Γουέστ Χαμ. Ο Αντόνιο κέρδισε το πέναλτι (δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα) και ο Νομπλ στο 76’ έκανε το τελικό 1-0 από την άσπρη βούλα.

Επιστροφή με 10 η Λέστερ
Δεν γίνεται να βγάλεις άκρη με τη φετινή Λέστερ. Εκεί που έριξαν τέσσερα στην Σίτι, μετά ηττήθηκαν στην Μπόρνμουθ και τώρα, στο «Μπριτάνια», έκαναν ακόμα ένα τρελό σκαμπανέβασμα, αυτή τη φορά όμως στο ίδιο 90λεπτο. Βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από την Στόουκ με το πέναλτι του Μπόγιαν (39') και το πλασέ του Αλεν στις καθυστερήσεις του α' μέρους και ενώ μάλιστα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 28' και την αποβολή του Βάρντι. Με 10 παίκτες λοιπόν ήταν καλύτερη και κατάφερε να κλέψει την ισοπαλία. Ουγιόα (74') και Αμάρτεϊ (88') χάρισαν στους πρωταθλητές μόλις τον δεύτερο βαθμό σε εννέα εξόδους και τους κρατούν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα, για τον τελευταίο ήταν και το πρώτο του γκολ στην Premier League σε 19 εμφανίσεις.

Μεγάλη νίκη για Σάντερλαντ
Οι Μαυρόγατες πήραν νίκη - ανάσα, επικράτησαν 1-0 της Γουότφορντ και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μπορεί οι Μαυρόγατες να μη βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο μείωσαν τη διαφορά από τη 17η Πάλας στον πόντο. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή πως είχαν περισσότερες λύσεις στην επίθεση από την αντίπαλό τους. Ωστόσο, τόσο ο Αμραμπατ όσο και ο Ντίνι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πίκφορντ. Οι γηπεδούχοι δεν έβρισκαν τον Ντεφόε κι έμοιαζαν αδύναμοι να απειλήσουν τους Χόρνετς. Βέβαια, σχεδόν με το... καλημέρα του β' ημιχρόνου η Σάντερλαντ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ. Γιανουζάι-Ντεφό-Φαν Άανχολτ συνδυάστηκαν άψογα και ο τελευταίος διαμόρφωσε στο 49' το 1-0. Λίγο αργότερα, οι Μαυρόγατες απείλησαν ξανά την εστία του Γκόμες, αλλά η σουτάρα του Ανιτσέμπε δε βρήκε στόχο. Ο Χολέμπας ήταν αυτός που προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά νικήθηκε από τον Πίκφορντ.

Τριάρα με Νεγρέδο η Μπόρο!
Η Μίντλεσμπρο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικράτησε 3-0 της Σουόνσι και πήρε βαθμολογική ανάσα. Εξαιρετική εμφάνιση του Νεγρέδο, πέτυχε δυο γκολ και σφράγισε το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης έχασαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Σίγκουρντσον. Ωστόσο, μετά το τέταρτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 17' άνοιξαν το σκορ. Ο Κλέιτον έκανε τη σέντρα και ο Νεγρέδο με ωραίο γυριστό σουτ πέτυχε το 1-0. Η πίεση της Μπόρο ήταν έντονη και στο 28ο ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Φόρσοου ανατράπηκε και ο Νεγρέδο από την άσπρη βούλα σημείωσε το 2-0. Ο Ντάουνινγκ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 58' για ένα τρίτο τέρμα, ωστόσο λίγο αργότερα το έκανε ο Ντε Ρουν διαμορφώνοντας το 3-0. Μελανό σημείο για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Φίσερ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα