Το πέμπτο λεπτό της ζωής του πιτσιρικά οπαδού
Είναι ο πιο διάσημος οπαδός της Σάντερλαντ, αλλά για τον χειρότερο λόγο του κόσμου. Και οι Μαύρες Γάτες αποφάσισαν να τον τιμήσουν. Ετσι ο πιτσιρικάς Μπράντλεϊ Λόουερι θα είναι η μασκότ τους στο εντός έδρας ματς με την Τσέλσι την επόμενη αγωνιστική.
Και οι αντίπαλοι όμως τιμούν τον πεντάχρονο, ο οποίος χάνει την άνιση μάχη με τον καρκίνο και δεν έχει περισσότερο από λίγους μήνες ζωής ακόμα. Στο ματς του Σαββάτου στην έδρα της Σουόνσι, όπου πήγε η Σάντερλαντ, ακριβώς στο 5ο λεπτό, εμφανίστηκε η εικόνα Μπράντλεϊ στην οθόνη και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και χειροκρότησε τον μικρό ήρωα.
Nice touch from @SwansOfficial on the fifth minute... #onebradleylowery pic.twitter.com/qLTyjq0LFk
— Sunderland AFC (@SunderlandAFC) December 10, 2016
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.