Τριάρα και... εξάδα η Γουότφορντ (vid)

Gazzetta team
Τριάρα και... εξάδα η Γουότφορντ (vid)

bet365

H Γουότφορντ είχε άγριες διαθέσεις, επιβλήθηκε 3-2 της Εβερτον και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα της Premier League. Σούπερ ο Χολέμπας με δυο ασίστ.

H Γουότφορντ είχε κέφια, ο Χολέμπας άγριες διαθέσεις και τα γκολ του Λουκάκου δεν αποδείχθηκαν αρκετά για την Εβερτον να σπάσει το αρνητικό σερί. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2, άφησαν πίσω τους τα Ζαχαρωτά και βρέθηκαν στην πρώτη εξάδα. Μόλις στο 17' οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους, εξαιρετική μπαλιά του Μπάρι (609 συμμετοχές στην Premier) και ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει, αφού στο 36' ο Οκάκα έφερε το ματς στα ίσα από πάσα του Αμραμπατ. Στο 44' ο Ντίνι βρέθηκε μια ανάσα από την ανατροπή και το 100ο γκολ, αλλά έχασε την ευκαιρία. Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Γουότφορντ και στο 59' από ασίστ του Χολέμπας ο Πρεντλ με κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Οι γηπεδούχοι ήταν ορεξάτοι και πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το τρίτο τέρμα. Πάλι ο Χολέμπας μοίρασε και ο Οκάκα σημείωσε το 3-1. Ο Λουκάκου στο 86' μείωσε σε 3-2, η Εβερτον προσπάθησε να μπει στο κόλπο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα