Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Gazzetta team
Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

bet365

Στο 85' ο Μουρίνιο έβαλε τον Φελαϊνί και δύο λεπτά μετά ο Βέλγος δικαίωσε την... πρώην ομάδα του παραχωρώντας το πέναλτι με το οποίο η Εβερτον πήρε 1-1 από την Γιουνάιτεντ. Ξανά γκολ ο Ζλάταν.

Τίποτα δεν φαίνεται ότι θα πάει καλά φέτος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρέθηκε ξανά μόλις μερικά λεπτά μακριά από μία σημαντική νίκη αλλά την έχασε στο φινάλε. Ο πρώην άσος της Εβερτον, Μαρουάν Φελαϊνί, έχοντας μόλις δύο λεπτά στο γήπεδο, έδωσε τη δυνατότητα τον Μάικλ Ολιβερ να δώσει το πέναλτι στο 89' με το οποίο οι Κόκκινοι Διάβολοι έφεραν τον τρίτο σερί 1-1 στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει πλέον χάσει 7 βαθμούς από winning positions και απέχει από την κορυφή 13 πόντους, διαφορά που καμία ομάδα δεν κάλυψε ποτέ για να κατακτήσει τον τίτλο επί εποχής Premier League.

Δεν είχε πολλές φάσεις το πρώτο μέρος, όμως η Εβερτον ήταν ομάδα που έγινε πιο απειλητική στην αρχή αν και μιλάμε για υποψίες φάσεων. Στο 18' ύστερα από εκτέλεση φάουλ Γουίλιαμς και Κλέβερλι δεν βρήκαν γεμάτα την μπάλα και έχασαν την ευκαιρία και στο 27' μετά την έξυπνη πάσα του Λουκάκου ο Μπολάσι ελευθερώθηκε στα δεξιά αλλά η συρτή σέντρα του δεν πήγε στον Μιραλάς που περίμενε στην κενή εστία. Στο 30' το φάουλ του Ζλάταν πήγε στο τείχος αλλά στο 42' σε μία φάση από του πουθενά ο Σουηδός έδειξε την τεράστια κλάση του. Ο Στεκέλενμπουργκ βγήκε, ο Ιμπραΐμοβιτς με υπέροχη λόμπα και η μπάλα πήγε πρώτα στο οριζόντιο, στη συνέχεια στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια πήρε τρελά φάλτσα για να περάσει τη γραμμή (0-1).

Στο δεύτερο μέρος στο 53' ο Μιραλάς πήρε κόντρα και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα αλλά ο Ισπανός keeper έσωσε την Γιουνάιτεντ και στο 60' οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν δοκάρι με το αριστερό βολέ του Ερέρα το οποίο πήγε στη συμβολή των δοκαριών του Στεκέλνμπουργκ. Η ομάδα του Μουρίνιο φαινόταν να ελέγχει το ματς, όμως στο τελευταίο κομμάτι του οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και αφού έχασαν ευκαιρίες είπαν 'ναι' στο δώρο. Στο 77' ο Φούνες Μόρι δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά και στο 81' αυτή του Ενερ Βαλένσια μπλόκαρε ο Ντε Χέα. Η ζημιά έγινε ουσιαστικά στο 85' όταν ο Μουρίνιο έβαλε τον Φελαϊνί και εκείνος δύο λεπτά μετά έκανε ανόητο πέναλτι στον Γκουέγ για να σκοράρει από τη βούλα του Λέιτον Μπέινς για το τελικό 1-1 στο 89'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα