Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 4-3

Γιώργος Κοντογεώργης
Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 4-3

bet365

Σε ένα από τα καλύτερα ματς των τελευταίων ετών, η Λίβερπουλ υπέστη απίθανο κάζο καθώς προηγήθηκε με 0-2 και 1-3 της Μπόρνμουθ αλλά έχασε 4-3 στο 93' και έμεινε στο -4 από την κορυφή!

Κάποιος θα μπορούσε να έχει κλείσει δύο φορές την οθόνη του καθώς στο Vitality Stadium η Λίβερπουλ προηγήθηκε νωρίς 0-2 και όταν η Μπόρνμουθ μείωσε σε 1-2, το γρήγορο 1-3 έδωσε την εντύπωση ότι καθάρισε οριστικά το ματς. Καμία σχέση όμως. Η Μπόρνμουθ απάντησε με εκπληκτικό τρόπο και πήρε και τη νίκη στο 93' που ήταν η πρώτη σε βάρος των Reds σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, Η ήττα κράτησε την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ στο -4 από την κορυφή και την Τσέλσι, στην οποία ανήκει ο Νέιθαν Ακε, ο παίκτης που διαμόρφωσε το τελικό 4-3 στις καθυστερήσεις και είχε σκοράρει κόντρα στην Λίβερπουλ και όταν ήταν δανεικός στην Γουότφορντ.

Με ευκαιρία στο 10' ξεκίνησε το ματς η Λίβερπουλ με τον Κλάιν να γυρίζει ωραία και τον Οριζί να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Ο Κλοπ δεν άργησε όμως να δει την ομάδα του να σκοράρει καθώς στο 21' η εξαιρετική μπαλιά του Τσαν βρήκε τον Μανέ, ο οποίος έκανε δυνατό σπριντ και πρόλαβε Ακε και Μπόρουτς για να πλασάρει τον Πολωνό keeper για το 0-1. Πριν καλά-καλά καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι έγινε, δέχθηκαν δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα. Υστερα από υπέροχη δουλειά στα δεξιά από τους Reds ο Χέντερσον έβγαλε τον Οριζί, ο οποίος άφησε πίσω τον Μπόρουτς που βγήκε μάλλον άσκοπα και τελείωσε τη φάση από δύσκολη γωνία για το 0-2. Στο 37' έχασε την καλύτερη φάση της στο πρώτο μέρος η Μπόρνμουθ με τον Κάριους να σώζει και λίγο αργότερα ο Ακε βρέθηκε στο έδαφος αλλά ο Μάντλεϊ έκρινε ότι δεν υπάρχει πέναλτι.

Στην επανάληψη έγιναν όλα. Και έγιναν σε βάρος της Λίβερπουλ. Στο 56' ο Μίλνερ έκανε πέναλτι στον Φρέιζερ και ο Γουίλσον μείωσε σε 1-2, όμως η Λίβερπουλ -που 'έμεινε με ένα clean sheet στα τελευταία 13 εκτός έδρας ματς στην PL- πήρε ξανά αέρα δύο γκολ στο 64' όταν ύστερα από ωραία ενέργεια από δεξιά, ο Μανέ γύρισε και ο Τσαν έκανε εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ κοντά στο παραθυράκι για το 1-3. Για ακολουθήσει μια εκπληκτική ανατροπή. Στο 76' η Μπόρνμουθ έβγαλε εξαιρετική... κόντρα με τον Φρέιζερ να την ξεκινά και να τη τελειώνει μετά το γύρισμα του Γουίλσον από δεξιά αφού ο Αφόμπε δεν βρήκε την μπάλα και τρία λεπτά αργότερα έγινε το 3-3 με τον Κουκ να νικά τον Κάριους ύστερα από σέντρα του Φρέιζερ που ήταν μέσα και στα τρία γκολ.

Στη συνέχεια ο keeper της Λίβερπουλ σταμάτησε σε τρελό τετ-α-τετ τον Αφόμπε και ο Οριζί λίγο έλειψε να κάνει το 3-4 στο 91' με ωραίο γυριστό μέσα από την περιοχή. Τα πράγματα όμως δεν έμελλε να είναι όμορφα για την Λίβερπουλ αφού στο 93' ο Κάριους έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ακε ήταν εκεί που έπρεπε για να ολοκληρώσει το ιστορικό comeback.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα